ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо се скъса да пропуска, отмениха му два гола и загуби Суперкупата
Автор: Васил Динев 22:24 / 03.07.2019Коментари (41)16108
Локомотив Пловдив загуби от Лудогорец с 0:2 мача за Суперкупата на България. Два гола на "черно-белите" бяха отменени през първото полувреме. Разградчани откриха резултата след изпълнение на корнер още в третата минута - топката бе изчистена към дъгата на наказателното поле, където Мавис Чибота получи пас по земя и с фалцов удар прати топката във вратата на Луков.

"Смърфовете" стигнаха до свободен удар в 16-ата минута, топката бе центрирана за Стивън Езе. Нигерийският бранител я свали към Аралица, който вкара, но страничният съдия маркира засада.

В следващата минута Георги Илиев изведе по прекрасен начин отново Анте Аралица, чиято позиция бе покрита от Антон Недялков. Нападателят се озоваваше сам срещу вратаря Пламен Илиев, но прати коженото кълбо в аут.

Локо успя да изравни резултата в добавеното време на първото полувреме. Бирсент Карагарен получи топката зад отбраната на "орлите" и върна за Георги Илиев, който стреля и вкара, но голът отново бе отменен. 

В 56-ата минута топката се озова в Анте Аралица, който за втори път остана сам срещу вратаря. Нападателят на Локо нанесе удар, но Пламен Илиев излезе и скъси ъгъла, пращайки топката встрани. 

Малко след това Бирсент Карагарен пое топката с рамо и от десния фланг от воле я прати в мрежата зад вратаря Пламен Илиев. Това попадение също бе отменено заради игра с ръка, каквато със сигурност нямаше.

Лудогорец нацели левия страничен стълб в 64-ата минута. Тогава "орлите" създадоха много бързо контранападение. Мавис Чибота проби отляво по отличен начин навътре и понечи да стреля, но пред него бе Стивън Езе. Чибота пусна вдясно за Марселиньо, който стреля, но за негово съжаление топката се отби в страничния стълб на Мартин Луков

В 66-ата минута Димитър Илиев овладя през центъра и пусна вдясно за Карагарен. Атакуващият футболист на пловдивчани стреля мощно по диагонала, но с една ръка Илиев прати топката в ъглов удар.

Поредната брилянтна възможност за "черно-белите" бе пропиляна в 83-ата минута. Тогава Бирсент Карагарен бе изведен зад защитата на "орлите" и стреля, но с тяло Пламен Илиев спря пътя на топката.

Две минути след редовните 90 Чибота получи топката в наказателното поле и намери Лукоки, който с техничен удар не остави шансове на Луков. Така се оформи и крайният резултат в полза на шампиона на България.

Локомотив: Мартин Луков, Стивън Езе, Йосип Томашевич, Милош Петрович, Петър Витанов, Парвиз Умарбаев (74- Елитон Торета), Момчил Цветанов, Георги Илиев (75- Един Бахтич), Бирсент Карагарен, Анте Аралица (66- Ален Ожболт), Димитър Илиев.

Лудогорец: Пламен Илиев, Сисиньо, Антон Недялков, Драгош Григоре, Жордан Икоко, Светослав Дяков /к/, Яцек Горалски, Джоди Лукоки, Марселиньо, Мавис Чибота, Клаудиу Кешеру.

Още по темата: общо новини по темата: 933
24.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
13.07.2020
предишна страница [ 1/156 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на 19Sportclub26
премахни филтъра

-2
 
 
Голмайстора на Втора Лига ни дойде эа проби както и много други надеждни нападатели, но Бруно ги отпрати беэ дори да ги пусне в някоя от контролите. Той продължава да робува на Аралица и Ожболт и това ще ни донесе много неприятности.Съэдаваме много положения, но няма кой да ги вкара.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: