Виктория Волей (Пловдив) шампион в региона при момчетата до 10 години

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
09:34 / 02.06.2019
2323
Виктория Волей (Пловдив) спечели шампионската титла в региона за момчета до 10 години. Това стана във финалите в Панагюрище, в които участваха общо 6 отбора (в тази възраст няма държавни финали).

Възпитаниците на треньора Калоян Стоянов, с помощник треньор Димитър Димитров, спечелиха всичките си срещи в заключителния турнир. В предварителната група малките "викторианци“ надиграха втория отбор на Хебър (Пз) с 2:0, а след това спечелиха и над първия тим на Хебър с 2:1.

Във финала съперник на пловдивчани бе победителят от другата група – Родопа (Смолян). Виктория Волей спечели с 2:1 гейма, след като изоставаше в резултата след първата част.

"Прекрасен подарък за празника на детето. Отлично начало за догодина – този успех ще дадена момчетата самочувствие, което ще им е необходимо в следващите мачове. Поздравявам ги за първото място, както поздравявам и момичетата на Виктория Волей за доброто представяне в Панагюрище. Много съм доволен, че на тая възраст децата показват дух на победители“, заяви за официалния сайт на Виктория Волей треньорът на момчетата до 10 години Калоян Стоянов.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).