ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (3) | Вчера (28)
Ето го съдията в историческия пловдивски финал за Купата
Автор: Стойчо Генов 13:43 / 13.05.2019Коментари (37)11025
© Plovdiv24.bg
Съдийската комисия към БФС обяви днес бригадата, която ще ръководи историческия пловдивски финал за Купата на България между Ботев и Локомотив. Битката за ценния трофей е на 15 май (сряда) от 19:00 часа на националния стадион "Васил Левски".

Главен съдия ще е Николай Йорданов. Негови асистенти ще бъдат Веселин Мишев и Георги Тодоров, а четвърди съдия е пловдивчанинът Георги Кабаков. Съдийски наблюдател на двубоя е Костадин Гергинов.
Още по темата: общо новини по темата: 213
15.05.2020
24.09.2019
24.09.2019
04.09.2019
20.06.2019
02.06.2019
предишна страница [ 1/36 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Патето Яки
премахни филтъра

0
 
 
Напълно подкрепям loko_forewer! Няма смисъл да се играе с този съдия. Та той се изгаври с ЦСКа, та с Локо ли няма?! "Човека" храни семейство! Странна е обаче липсата на реакция от иначе много активния фенклуб на Локомотив. Само да припомня: Организирате привърженици на Локомотив (Пловдив) разпространиха декларация, с която настояват Николай Йорданов да не ръководи повече мачове на "смърфовете". Предлагаме Ви писмото без редакторска намеса, а причината за реакцията е вчерашния двубой с Черно море от плейофа за 7-ото място: Славия - Локо ПД 1:1 (25.02.2018) - изравнителен гол за Славия след отсъден несъществуващ фал 2мин. след изтеклото добавено време Септември - Локо ПД 3:1 (07.03.2018) - втори гол за Септември от очевадна засада Дунав - Локо ПД 1:0 (19.04.2018) - неотсъдена дузпа за игра с ръка на играч на Дунав в наказателното поле Локо ПД - Берое - 0:2 (10.03.2018) - несправедливо изгонване на Симеон Райков, Локо ПД - Берое - 0:2 (10.03.2018) - неотсъден червен картон на Охене, когато играчът на Берое изритва топката към физиотерапевта на Локо ПД; Неотсъдена дузпа за игра с ръка на Иван Иванов в наказателното поле на Берое (самият играч си призна след мача, че е имало такава) Черно море - Локо ПД 0:1 (18.03.2018) (по време на шампионата) - неотсъдена дузпа за игра с ръка на Георги Илиев в наказателното поле на Черно море Локо ПД - Дунав 2:2 (01.04.2018) - отсъдена несъществуваща дузпа за Дунав; неотсъдена дузпа за игра с ръка на Диан Димов в наказателното поле на ДунавЧерно море - Локо ПД 2:1 (16.05.2018) - неотсъдена дузпа и измислен червен картон на Анте Аралица Докога? Вчера за пореден път Локомотив Пловдив беше жертва на съдийска грешка! За пореден път един футболен престъпник, в лицето на поръчковия Николай Йорданов демонстрира тенденциозно отношение към отбор, който не се ползва с благините на близки до властта лица и
-3
 
 
Крушарски, моля те не позволявай да се гаврят с Локомотив на финала. Не пускай отбора на терена. Нека за губим служебно, за да разбере цяла БГ, че футбола в БГ отдавна е под контрол на мафията! Сега ще ти кажа какво ще стане ако отбора излезе да играе с този силно поръчков "съдия"! Още от началото ще има обратни отсъждания и картони за нашите футболисти с цел тотално ОБЕЗВЕРЯВАНЕ, че този мач може да бъде спечелен. Това ще налее олово в краката на нашите момчета, точно както ТЕ го искат, ще намали агресията, което ще е ПАГУБНО! При първа възможност футболист в жълто ще се хвърли в наш футболист за да предизвика допир и дузпа. А може и червен картон за десерт. Ако се наложи и 2-ра ще им дадат. Нямай съмнение!! Примери БЕЗБРОЙ през този сезон!! След това ще впрегнат цялата пропагандна машина да ни убеди колко ПРАВИЛНО и БЕЗГРЕШНО е свирил съдията - как дузпата е била кристално чиста, как картоните са нарисувани. Всички телевизии и вестници са на Дормуша и на Пеевски. Как може да очакваш друго?! Последствията за Локомотив ще са пагубни, а те само ще гледат отстрани ухилени до уши и ще изпитват истинска наслада да наблюдават злорадствайки . Ще има много, ама много подигравки и НИКОЙ, ама НИКОЙ няма дори и да спомене, че купата е "спечелена" нечестно. Дормуша няма да даде и дума да се продума, че може съдията да е виновен. Не си ли го виждал вече много пъти? Разбери човек, тази купа ВЕЧЕ Е ДАДЕНА!!! Няма как да я спечелим!!! Това е Булгаристан!! Не ставаш част от тази пародия и гавра!!! Не прави Локомотив част от това. Те се изгавриха с ЦСКА-София и Гриша Ганчев, та пред теб и Локомотив ли ще се спрат!? Тази "държава" отдавна е изгнила и ако продължава така скоро над тази територия ще се вее чужд флаг!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Феновете на Локо вече могат да купуват билети за битката на "Тича"
Изненадваща раздяла! Треньорът, който спечели 3 титли и 3 купи, напусна Марица
Сватбата ще свири на Локо, пратиха Давидов на стадион "Христо Ботев"
Маричанки вдигат пред Общината двете спечелени купи този сезон
Отдавна не беше се случвало! Без глоби за Локо и Ботев след мачовете от 30-ия кръг
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: