ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Bultras: Само съдията може да ни спре към трети пореден финал!
Автор: Стойчо Генов 11:01 / 23.04.2019Коментари (8)4706
© Plovdiv24.bg
Феновете на Ботев (Пловдив) публикуваха остра позиция по повод назначението на Петър Костадинов за главен съдия на полуфиналния реванш за Купата на България с ЦСКА. В първия двубой "канарчетата" записаха победа с 3:2.

Пишейки декларацията, феновете на Ботев явно са се заблудили леко, тъй като говорят за трети пореден финал за Купата. Plovdiv24.bg припомня, че миналата година жълто-черните бяха елиминирани на полуфинал от отбора на Славия, който впоследствие спечели трофея.

Публикуваме писмото на Bultras без редакторска намеса:

Напълно неизвестният съдия Петър Костадинов бе определен от БФС да свири втория полуфинален сблъсък за Купата на България с ЦСКА в София!

Фенските организации на BULTRAS предупреждават, че от БФС повтарят същата "грешка“ с назначаването на немеждународен съдия за реванш в Купата на България, както се случи и през  изминалата година със Славия, в същата фаза от турнира. Страхът на БФС "жълто-черните" да са отново на финал е огромен. През 2018-та година в два поредни мача Валентин Железов и Станислав Ставров ни заклаха (също немеждународни съдии), като си свършиха "перфектно работата" през миналия сезон и тотално ощетиха пловдивчани, а за съдийството им се говори в цялата страна до ден днешен.

На всичкото отгоре реферът определен за този двубой е привърженик на червените от малък, както и цялото му семейство.

Това назначение идва само няколко дни, след като червените бяха "ощетени" в софийското дерби, след което за кой ли път Любослав Пенев ревна от съдиите, за да се защитава от слабата игра на своите възпитаници и да скрие грешките си. Факт е, че когато не можеш да се противопоставиш по нормален начин на своите съперници, търсиш вината за играта в страничните фактори. Факт е, че Ботев Пловдив надигра съперника си преди седмица по доста показатели и за поредна година година доказа, че дяволът не е толкова черен, както го изкарват. Сигурни сме, че Неделев и компания имат реалните шансове да отстранят набедения за фаворит тим на Любослав Пенев и даже и да ги победят на Армията.

Притесненията на цялата футболна общественост под тепетата са продиктувани само от натиска към съдиите в тази среща.

Защото това, което може да спре отбора на Николай Киров по пътя към трети пореден финал, е единствено и само съдията и неговите отсъждания.

През изминалата година в мач от първенството срещу Левски в Пловдив, Петър Костадинов изгони Димитър Пиргов за несъществуващ фаул.

Същият съдия подари победата на ЦСКА в мача за Купата с Ботев Враца само преди няколко месеца, въпреки, че бяха надиграни на собствения им терен. Мачът от турнира за Купата на България можеше да донесе огромна сензация, но реферът от Добрич реши да удари сериозно рамо на отбора на Гриша Ганчев. Гологлавият арбитър изгони защитник на врачани с директен червен картон за неволно настъпване на Каранга в 69-та минута. Бурните протести на гостите доведоха до нови картони. Останали с човек по-малко на игрището, те бяха обърнати до 3:1 от "червените“.

Ние, феновете на Ботев Пловдив, отново се противопоставяме на тенденциозните съдийски назначения, въпреки, че клубът ни отново мълчи преди пореден важен мач, защото искаме честна игра на терена, защото не желаем огромната гавра, която изживяхме преди година да се повтори и заявяваме открито, че няма да търпим това безумие в две поредни години!

Ботев Пловдив ще бъде подкрепен от хиляди свои привърженици в сряда, както са го правили винаги, а историята го доказва.

Любовта е по-силна от всичко и всеки.

Ботев Пловдив е вечен!
Още по темата: общо новини по темата: 213
15.05.2020
24.09.2019
24.09.2019
04.09.2019
20.06.2019
02.06.2019
предишна страница [ 1/36 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Митко
премахни филтъра

+1
 
 
Ако искате да ги разменим: на вашия мач да отиде Железов, а на нашия - Костадинов
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Ботев реди контрола с отбор от Англия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: