ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Финалът е много близо! Вдъхновен Локомотив разгроми Септември!
Автор: Стойчо Генов 20:50 / 16.04.2019Коментари (16)9794
Локомотив Пловдив успя да направи решителна крачка към класиране на финал за Купата на България, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Черно-белите разгромиха Септември с 4:0 в първия полуфинален двубой, който се игра на стадиона в Лаута. Все пак спорът окончателно ще се реши на реванша след седмица в София.

Димитър Илиев (14-дузпа), Стивън Езе (19), Момчил Цветанов (28) и Игор Банович (87) вкараха за "смърфовете".

Вдъхновени от силната подкрепа на своите фенове, футболистите на Локомотив стигнаха до гол още в 12-ата минута. Капитанът Димитър Илиев проби в наказателното поле, преодоля Фабиано Алвеш, който го препъна и съдията Станислав Тодоров отсъди дузпа. Илиев застана зад топката и с хладнокръвен шут по земя вкара за 1:0.

Малко след това Буна с 30-метров пас изведе Анте Аралица сам срещу вратаря на Септември, но хърватинът се забави и изстрелът му бе блокиран от Бенга.

В 19-ата минута домакините ликуваха за втори път. Един Бахтич центрира към малкщия пеналт, където Стивън Езе бе оставен непокрит и с глава прати топката в мрежата - 2:0.

В 28-ата минута преднината на Локомотив стана класическа. Димитър Илиев напредна отдясно и подаде към Един Бахтич. Той центрира остро към Анте Аралица, който пък с едно докосване с пета продължи топката към Момчил Цветанов. Малкият Шивач бе оставен сам на далечна греда и с лекота вкара за 3:0. Неговото попадение, както и това на Стивън Езе, бяха първи за тези футболисти с екипа на Локомотив.

В този период трябва да се отбележи отличната игра на вратаря на "смърфовете" Мартин Луков, който спаси три 100-процентови положения на гостите. Това стана след опасни удари на Асен Чандъров, Илия Димитров и Суад Сахити.

След почивката Мартин Луков още веднъж показа класа, отразявайки удар от близо на Асен Чандъров. В 60-ата минута гостите имаха претенции за дузпа заради игра с ръка на Игор Банович, но такава не бе отсъдена.

Три минути преди края Игор Банович напредна сам към противниковата врата и от границата на наказателното поле отправи топовен шут, при който прати топката в долния десен ъгъл на вратаря на Септември за окончателното 4:0.

Локо игра в състав:

Мартин Луков, Милош Петрович, Димитър Везалов, Стивън Езе, Абделхаким Буна, Момчил Цветанов, Янко Ангелов (72- Парвиз Умарбаев), Игор Банович, Един Бахтич (68- Ален Ожболт), Димитър ИлиевАнте Аралица (84- Асен Георгиев).

Още по темата: общо новини по темата: 213
15.05.2020
24.09.2019
24.09.2019
04.09.2019
20.06.2019
02.06.2019
предишна страница [ 1/36 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на labrador2
премахни филтъра

+5
 
 
Поздравления и адмирации за Локо Пд! Това е отговора за стадионите! Да направят още 5 в София и 10 във Варна, няма да убият футбола в Пловдив! Пожелавам си Пловдивски финал!!! Ако няма такъв отивам на финала да подкрепя приятелите си пловдивското Локо!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Локомотив Пловдив е отборът, който стреля най-точно от дузпа в родния елит
Мартин Петков: В Локо има всички условия за успех - добър треньор, страхотна публика, отлични футболисти
Фенклубът на Локо: Код черно-бяло! Да напълним Бесика с шалчета и знамена!
Левски следи най-резултатния футболист на Локо, който си тръгва през лятото
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: