ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Пред много хора Стоянка Мутафова представи книгата си в Пловдив, желаещи дори останаха извън залата
Автор: Стоян Маджиров 12:23 / 14.04.2019Коментари (0)6525
Бебе на един месец и три дни бе най-малкият гост на представянето на книгата на Стоянка Мутафова в Пловдив. Голямата актриса пристигна в града по покана на екипа на ОИ "Старинен Пловдив“ във връзка с честването на 50-годишния юбилей на Общинския институт. Самата Стоянка Мутафова е също юбиляр тази година, през която чества 70 години на сцена.

В Пловдив, Стоянка Мутафова бе придружавана от дъщеря си Мария Грубешлиева – автор на книгата и мениджъра си Евгени Боянов. Представянето на "Добър вечер, столетие мое!" се състоя в Малката базилика. Поради очаквания голям интерес към обичаната актриса, организаторите от ОИ "Старинен Пловдив“ бяха осигурили LED екран, на който срещата се излъчваше в реално време, а многобройната публика, която остана извън залата зае амфитеатралните седалки на открито пред входа и оттам наблюдава излъчването.

Всички желаещи имаха възможност да си закупят книгата, да получат лично автограф, да се снимат с голямата актриса.

По повод честването на 70-години творчески път на сцена, Кметът на Пловдив инж.Иван Тотев изпрати красива кошница с цветя, почетен плакет и поздравителен адрес, които бяха връчени на Стоянка Мутафова от директора на ОИ "Старинен Пловдив“ Йордан Илиев.

"Трудно е човек да синтезира в няколко изречения 70-годишен творчески път на сцена! Не е възможно накратко да се опише всичко, което сте постигнала дотук – с труд, огромен талант и вдъхновение, с множество перипетии, с безрезервна обич към професията, с невероятни постижения и успехи в театъра, в киното, в телевизията. Всичко, което човек може да си представи е част от този дълъг житейски и творчески път дотук! Сигурен съм, че дори да има и други артисти в световната история с такова творческо дълголетие, Вие ги превъзхождате категорично, защото няма друг артист, който да се радва на такава безгранична любов от страна на публиката, на хората от всички поколения! Благодаря Ви, че споделяте нашия празник – 50 години от създаването на ОИ "Старинен Пловдив“ в годината, в която Вие чествате 70 години на сцена! Аз вярвам, че най-голямо удовлетворение ще получите днес, когато се вгледате в блясъка и обичта, която струи в очите на Вашата публика! Бъдете здрава и продължавайте да сте вдъхновение за всички нас!“, бе част от текста на поздравителния адрес от кмета.

"За нас бе чест да бъдем тук по повод 50 години "Старинен Пловдив“. Препълнената Малка базилика се оказа тясна да побере всички желаещи! Благодарим на домакините за поканата и любезното съдействие, на спонсорите, на кмета на община Пловдив инж. Иван Тотев за почетния знак, и най-вече на невероятната публика , която оказа огромно внимание и чест на любимата Стояна. Една световна артистка, която бе гост и част от събитията на Европейската столица на културата", каза на свой ред Евгени Боянов, мениджър на актрисата.

По идея на ОИ "Старинен Пловдив" 24 –те читалища от Пловдив ще получат книгата "Добър вечер, столетие мое!" с автограф за библиотечния си фонд.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Дублиращ отбор на ПФК Локомотив
Матури 2023 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: