ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Черно море прекърши Ботев с два късни гола в Коматево
Автор: Стойчо Генов 19:22 / 13.04.2019Коментари (9)8262
Ботев (Пловдив) прекъсна успешната си серия без загуба в официален мач през 2019 година. "Канарите" отстъпиха на Черно море с 0:2 в мач от 29-ия кръг на Първа лига, който се игра на базата в Коматево, предаде репортер на Plovdiv24.bg. По този начин "жълто-черните" останаха с актив от 47 точки, а "моряците" вече имат 45 т.

И двете попадения в срещата вкара Патрик Андраде в 83-ата и 88-ата минута.

Първите две положения в мача бяха за гостите. В 9-ата минута Петър Витанов отправи опасен удар към противниковата врата, но Даниел Кайзер внимаваше и улови. Веднага след това владата звезда на варненци Мартин Минчев се озова на стрелкова позиция и шутира силно с левия крак, но над напречната греда.

В 16-ата минута коварен удар на Александър Тонев едва не доведе до откриване на резултата. Нападателят на Ботев получи топката след пас на Тодор Неделев и шутира, а вратарят на Черно море Дюлгеров я хвана, като бе стъпил зад голлинията и останаха съмнения дали топката не е минала с целия си обем.

В 39-ата минута Тодор Неделев центрира към Александър Тонев, който без да се бави стреля силно, но покрай вратата в аут.

В самия край на първото полувреме Феребори Доре излезе сам срещу Дюлгеров, но се забави и след шпагат на Мирослав Енчев топката излезе в корнер.

Четвърт час след почивката се откри шанс пред Черно море. Жоржиньо открадна една топка и стреля от наказателното поле, но в аут. Малко след това отново Жоржиньо стреля, този път с глава след центриране от корнер, но вратарят на жълто-черните улови.

При ответната атака Александър Тонев опита опасен удар, който Дюлгеров успя да парира. След ъгловия удар Феребори Доре засече с глава на задна греда, но топката мина покрай гредата в аут.

В 75-ата минута Васил Панайотов от гостите направи фрапантен пропуск. Той се озова сам срещу вратаря Кайзер в наказателното поле, но стреля много неточно в аут.

Така се стигна до 83-ата минута, когато Черно море откри резултата! Аристоте Ндонгала пусна топката, Родриго я прескочи и тя стигна до Патрик Андраде. Той отправи мощен шут и с помощта на гредата опъна мрежата за 0:1.

В 88-ата минута Патрик Андраде окончателно приключи интригата в мача. Отново Ндонгала направи прострелно подаване в наказателното поле, футболистът на Черно море беше изпуснат и прониза мрежата за крайното 0:2.

Ботев (Пд): Даниел Кайзер, Филип Филипов, Кристиан Димитров, Костадин Ничев, Еберт Кардосо, Радослав Апостолов (53- Васил Шопов), Лъчезар БалтановТодор НеделевАнтон Карачанаков (60- Кристиан Добрев), Александър ТоневФеребори Доре.

Черно море: Иван Дюлгеров, Стефан Станчев, Мирослав Енчев, Виктор Генев, Юго Кононго (81- Мартин Костадинов), Аристот Ндонгала, Патрик Андраде, Васил Панайотов, Петър Витанов, Мартин Минчев (78- Родриго), Мехди Фенуш (55- Жоржиньо).

Още по темата: общо новини по темата: 633
19.10.2019
05.06.2019
31.05.2019
30.05.2019
29.05.2019
29.05.2019
предишна страница [ 1/106 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на mannoli
премахни филтъра

-5
 
 
Кюнлийкови:Илианка,па са усрафми,уставами си Н'дианци ва...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев гледа към Разград, чака евентуален съперник за финала
Насрочиха през май отложен мач на дубъла на Ботев
Пловдивчанин от Първа лига свири Локо - Ботев
Ботев го купи от Царско село, ще му предложат ли нов договор?
Ботев тренира за Славия, Керкез разцъква с футболистите
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: