ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Пост на Славчо Атанасов във Фейсбук ядоса пловдивчанин
Автор: Мариана Панчева 08:59 / 06.03.2019Коментари (21)10802
"Естественият център на квартал "Смирненски" - парк "Ружа" до студентските общежития, поставя своеобразен рекорд - на няколко десетки декара пространство, сред ръждясали катерушки са останали едва четири пейки. Осветление в тази част на парка изобщо липсва." Това написа бившият кмет на Пловдив и неизменният втори на последните два местни вота Славчо Атанасов.

Тези думи успяха да ядосат не на шега пловдивчанин, който изпрати своето мнение - опровержение до редакцията на Plovdiv24.bg.

"Позволявам си да ви пиша, тъй като съм потресен от публикация на бившия кмет на Пловдив Славчо Атанасов във Фейсбук. От 17 години живея в квартал "Христо Смирненски" и то в непосредствена близост до парк "Ружа". Бих искал да изкажа възмущението си от публикация на господин Атанасов, в която той твърди, че този парк е в трагично състояние. Нещо, което очевидно не е така. 

Като живущ именно до парка имам постоянно наблюдение над него. Затова бях изключително подразнен от твърденията на Славчо Атанасов, че в парка има едва 4 пейки. Направих си труда лично да ги преброя и успях да изброя точно 68 пейки. Това може да го провери всеки един и за мен е абсолютно неразбираемо как е възможно един политик - депутат, бивш кмет на Пловдив и кандидат отново за този пост да си позволява да тиражира подобни грозни лъжи.

Въпреки огромните усилия, които положих, не успях да открия и въпросните ръждясали катерушки, за които пише в поста си господин Атанасов. Като родител смея да твърдя, че в парка има абсолютно нова детска площадка, която посещавам често. Както виждате на снимките, тук редовно има много деца и всички родители са доволни от нея.

Позволих си да ви пиша, защото недоумявам как е възможно един политик, който е бил кмет на Пловдив, да разпространява абсолютно неверни твърдения. Никога не съм бил политически обвързан и не желая да бъда адвокат на когото и да било, но не мога да остана безучастен когато настоящ депутат си позволява да лъже безогледно за родния ми град. Именно затова си направих труда лично да обходя парка и да ви изпратя и снимки от него. В тази връзка искам да уточня, че в район "Западен", както и на други места, има още много работа за вършене и не всичко е перфектно. Това обаче не означава, че трябва да се тиражират лъжи и някой да си прави кампания на гърба на квартала ни, като хвърля кал по него.

Надявам се, че ще публикувате моя сигнал, защото смятам, че е важно да се реагира, когато някой политик се опитва да заблуждава хората. Наесен има избори и е хубаво, когато някой има претенции да управлява Пловдив, да дойде и лично да се увери дали информацията, която разпространява е истина или не. Очевидно господин Славчо Атанасов е загубил връзката с града и от висотата на жълтите павета не вижда реалната ситуация в Пловдив".







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Батето и пукамин...днес заместват VeselinK и VVK. Гледам,че са дежурни по Славчо и бранят лайната му с минусчета.Напишете един коментар,че се излагате бе тролчета. А на Elestar съселянина да се разходи из града и да го научи,не да се дъни,като elestarsки пе*ерас :)
+1
 
 
От много масажи в аква ленд му е изтръпнала втулката
+4
 
 
Другарят Славчу е комунист и селянин.Той лъже всеки път когато си отвори устата.Какво му се учудвате толкова.
на 06.03.2019 г.
-2
 
 
Господина се очудва, че политик лъже? Май не знае много за политиката.
+10
 
 
Той Славчо е описал как изглеждаше паркът при неговото кметуване.
+5
 
 
Вие го наричате Г-н Атанасов, аз го наричам Слафчо, същият този Слафчо, който откри две тоалетни и три градинки и говори за това кой какво е направил в този град. Срам ме е , че сме имали този господин за кмет и изгубихме толкова години, докато другите градове се развиваха. Аз лично се съмнявам някой да го подкрепи за кмет, но ако някой го направи, то само ще си хвърли парите на вятъра.
+5
 
 
Трагичен е район Южен, където кмет е човека на Славчо, който бетонните глави от квартала избраха. Нека да излъже нещо и за най-мизерния и разбит район на Пловдив.
+9
 
 
Лицето ЗКПЧ Славчо Атанасов е съвременното доказателство на селския тарикат номад, който винаги гледа да се намърда където има шанс за власт , лапане и пост.Неговата партия е партия "Келепир на всяка цена" ( БКП, ВМРО, ВМРО-НИЕ, НИЕ, ЛИДЕР, ПФ,НФСБ) защото сменя ориентацията си според конюктурата и винаги използва някоя ракета носител (СДС през 2003, ГЕРБ през 2007 и последно НФСБ през чрез които най-после се докопа и до парламентарните кюфтета). Типичния Бай Ганьо в политическия живот за който единствено интереса клати феса.
Накъдето и да отива тълпата – бягайте в обратната посока. Тя винаги греши.
на 06.03.2019 г.
-1
 
 
Само дето Славчо е имал предвид не паркчето до църквата, а това до общежитията, зад бензиностанцията, където наистина няма пейки и алеи, а люлките са наистина разбити и са до "Синьото". Не съм от Смирненски, но ми е правило впечатление колко занемарено е до общежитията. А парчето до църквата пък е така замърсено, че се чудя как майките си водят децата там. Но вероятно причината за мръсотията там са точно живущите в квартала. А че Славун няма как да стане пак кмет на Пловдив е от ясно по-ясно, най-много кмет на някое селце далече от Плд да стане.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Кабинетът "Денков - Габриел"
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
Първа лига, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: