ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Позорна загуба! Локо падна от Септември на Лаута!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:19 / 20.02.2019Коментари (36)15939
Локомотив Пловдив загуби от Септември с 0:2 в мач от междинния 22-и кръг на Първа лига, който се игра на стадиона в Лаута, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Двубоят от официалната ложа изгледа собственикът на черно-белите Христо Крушарски, който бе в компанията на новия си съветник Александър Станков.

Не е ясно каква ще е съдбата на наставника Бруно Акрапович.

Гостите вкараха от дузпа чрез Асен Чандъров (30), а Борис Галчев удвои в 85-ата.

До този момент Септември имаше само една победа като гост през настоящия сезон - 5:1 срещу Черно море на 4 август. С поражението "смърфовете" загубиха всякакви шансове да попаднат в първата шестица след края на редовния сезон.

В 24-ата минута Буна напредна по дясното крило и центрира в наказателното поле. Там Димитър Илиев засече с глава, като вратарят на Септември с последни усилия изби. Топката може би премина с целия си обем зад голлинията, но страничният съдия не беше в добра позиция и предпочете да си замълчи.

Малко след това Георги Русев получи пас в наказателното поле на Локо и отправи силен шут с десния крак. Топката срещна тялото, около рамото, на намиращия се на 3-4 метра Стивън Езе, но главният рефер Никола Попов отсъди дузпа. Асен Чандъров бе точен от бялата точка за 0:1.

Секунди преди почивката след центриране от фаул топката попадна в Стивън Езе, който засече с глава, но вратарят Янко Георгиев улови.

В 59-ата минута Локо беше близо до изравняване. Отново след корнен Димитър Илиев засече, но вратарят на гостите спаси ефектно.

Пет минути преди края Септември реши мача с втори гол. Капитанът на гостите Борис Галчев с диагонален шут от границата на наказателното поле насочи топката в долния десен ъгъл на вратата на Мартин Луков за 0:2.

Локо игра в състав:

Мартин Луков, Абделхаким Буна, Стивън Езе, Асен Георгиев, Йосип Томашевич, Янко Георгиев (56- Парвиз Умарбаев), Игор Банович, Бирсент Карагарен (38- Момчил Цветанов), Вилим Посинкович (63- Ален Ожболт), Димитър Илиев, Анте Аралица.

Още по темата: общо новини по темата: 516
21.05.2019
21.05.2019
20.05.2019
19.05.2019
13.05.2019
10.05.2019
предишна страница [ 1/86 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на emamata
премахни филтъра

-7
 
 
Абе много жълта сган тук ??? Защо? Нещо радост, комплекси??? Тва жълтурите сте адски прости майна! Оня долу, дето "чака вятъра", и останалите мишоци дето са се изредили по темата (все жълта сган?) Да напишат нещо смислено, аргументирано? То само простотии. Ние крушарски си го знаем. Знаем си и физкултурника. Всички ги разбраха. Да, на вас селските това ви отърва, както не ви беше така при Христолов. Нормално. Разбирам ви. Ама гледайте си там селото, стадиона, центъра, спонсорите, тошкУ звиздата, балоните.....че нищо не се знае? Утре, като станете и вие за смвх, никви ви няма??? Аз си казвам истината, а тя понякога не е хубава и за Локото, щото е истина, ама вие жълти мекерета нямате оправия. Комплекси, омраза, тъпи постове с обиди и тва е! Хайде на здраве и от мен, че уикенда Локото пак ще падат, а вие голяма победа ще празнувате!? Винаги съм ви съжалявал, защото сте се-ля-ни и сте много, ама много ниско интелигентни:::)))
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Огромно признание в Китай за бивша звезда на Локо
Тежък удар за Локомотив Пловдив
БФС сменя формата, Ботев и Локо с отбори във Втора лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: