ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Фенклубът на Локо изрази гражданска позиция и зададе няколко въпроса
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:58 / 05.02.2019Коментари (43)8939
©
Фенклубът на Локомотив Пловдив излезе с декларация в официалната си страница във Фейсбук.

Plovdiv24.bg публикува текста без редакторска намеса:

Фенклуб "Локомотив Пловдив“ наблюдава с особено внимание последните събития по темата за спортните бази в Пловдив. След като веднъж станахме свидетели на целенасочена злоупотреба с чужди средства за личен проект в обект със съмнителна репутация и възвращаемост, днес сме свидетели на внимателно опипване на почвата за повторно наливане на чужди средства в същия, вече печално известен с неизпълнимостта си, проект. Във връзка с това бихме искали да изразим нашата позиция в качеството на граждани и гласоподаватели.

Налице са индикации, че се подготвя наливане за втори път на пари в една бездънна яма, отново под благосклонния поглед на държавата. Оценяваме загрижеността на г-н Тотев и г-н Титюков към клуба, към който имат пристрастия, но дебело подчертаваме, че всяко тяхно действие се следи под лупа.

Ние питаме:

*Докога общински и държавни служители ще отделят несъразмерни ресурс и внимание спрямо значимостта на една общност и плача ѝ за нечий частен проект?

*Докога тази дискредитирана като срокове и изпълнение концесия ще бъде изкуствено налагана като обществено значима тема, вместо да е обект на действащите процедури по неустойки в полза на държавата?

*Докога едни и същи хора отново и отново няма да си плащат сметките и ще имат наглостта да настояват за още и още? Справка - продъненото им акционерно дружество, което е еманация на най-порочните практики и зависимости в родината ни?

*Докога властта няма да третира с еднакъв аршин всички граждани? Г-н Тотев, бъдете така добър на афишираната от Вас среща с министър Горанов по същата пътека да издействате финансиране и приоритизиране на проекти и на другите футболни клубове в града ни. Не е ли редно на подобна среща да присъстват представители на всички клубове, които имат желание да развиват стадиони и спортни бази?

*Може ли да се нарече изряден от юридическа гледна точка този обект, по който при нормални обстоятелства биха били дължими неустойки и който е елемент от най-мащабната финансова измама в България?

Очакваме в най-скоро време г-н Тотев да организира среща за търсене на варианти за намиране на финансиране на Лаута от Фонда на фондовете и как стадионът да попадне в интегрирания план за развитието на Пловдив, за да може да получи нисколихвено финансиране, каквито обещания се дават на други отбори.

Пловдивчани сме будни и съвестни данъкоплатци и гласоподаватели и следим внимателно какво се случва. Годината е изборна!
Още по темата: общо новини по темата: 516
21.05.2019
21.05.2019
20.05.2019
19.05.2019
13.05.2019
10.05.2019
предишна страница [ 1/86 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на БП 1912 ФК
премахни филтъра

+3
 
 
Казахме ви го преди години и ще си остане завинаги: "ЦИГАНИ СЕ РОДИХТЕ,ТУРЦИ ЩЕ......" Декларация гърлс.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Локомотив Пловдив е отборът, който стреля най-точно от дузпа в родния елит
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: