ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Венци Стефанов: Неделев заслужава повече от Десподов "Футболист на годината"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:17 / 03.01.2019Коментари (7)8240
©
Президентът на Славия и член на Изпълкома на БФС Венцеслав Стефанов се усъмни в безпристрастността на класацията “Футболист на годината". Според различни слухове абсолютен фаворит за този приз е нападателят на ЦСКА-София Кирил Десподов. Босът на белите обаче е категоричен, че през 2018 г. има много по-заслужили от него, но ще я спечели той, защото “има организация от ЦСКА".

“Не съм в България, но въпреки всичко няма никакъв смисъл да ходя на церемонията за футболист на годината. Призовавам и другите да не ходят, тъй като няма смисъл да се гледа филм с предизвестен край. Нямам нищо против Кирил Десподов. Той е добър футболист, но с вкарани няколко гола и нищо спечелено през годината не заслужава да спечели. Трябва ли да спечели незаслужено, защото с “Футболист на годината" да му се вдигне цената, за да бъде продаден в чужбина?!", заяви Венци Стефанов пред Спортал.

Ако Десподов е първи, на кое място трябва да е Станислав Костов? Той трябва да има номинации за три първи места, защото е вкарал три пъти повече голове", каза президентът на Славия, след което продължи:

“Обадиха ми се от Хърватия и чак оттам ми казаха, че Десподов ще спечели, тъй като от ЦСКА са направили добра организация. Журналистите, които не са изразили истинско и собствено мнение, сигурно ще бъдат забелязани. Моите поздравления към тези журналисти, които са гласували по съвест и достойно. Лошото е, че и Павел Колев участва в тази класация. Всички знаем, че Наско Сираков едно време го набута в БФС. Много добре знам и за топлата връзка Сираков-Колев-Гриша Ганчев. Всички много добре знат кой е проводник между Ганчев и Сираков. Защо един Тодор Неделев да не спечели?! Той направи много повече за Ботев, отколкото Десподов за ЦСКА.

Вижте, ако Бодуров бъде избран за най-добър защитник, нямам нищо против, тъй като той е мъжко момче - бори се със сърце и душа за собствения си клуб и националния отбор. 

Нямам нищо против и Антов. Талантливо момче. Пожелавам му бляскаво бъдеще. Дано стане добър футболист, но не може с мач и половина да печели отличие за най-прогресиращ млад футболист, при положение че Серкан Юсеин, Георги Йомов, Светослав Ковачев и Мартин Костадинов от Черно море играят във всеки двубой и печелят отличия. 

Да, защитавам Георги Петков. Абсолютно заслужава да спечели, тъй като изигра много силна година. Отчая нападателите на Левски и е с основен принос за спечелената купа на България. Със силната игра той нанесе някакъв удар на Левски и поради тази причина част от журналистите не го обичат. Това е непрофесионално, тъй като е без значение кой къде играе. Важни са качествата на футболистите. 

Съгласен съм Петър Хубчев да е триньор на годината, това е напълно нормално. Но какво ще прави на второ място Димитър Димитров - Херо? Бил 5 месеца в Лудогореци станал шампион… Бате Гошо стана три пъти шампион. Това не е кой знае какъв успех за възможностите на Лудогорец. Там наградата трябва да я вземе ръководството на Лудогорец и Кирил Домусчиев за качествените футболисти, които са довели. С тези класни играчи лесно се става шампион, тъй като са най-добрите в България. Загорчич заслужава да е втори, защото с голобради български момчета спечели купата на България", добави Стефанов пред Спортал.
Още по темата: общо новини по темата: 257
06.06.2019
04.06.2019
04.06.2019
04.06.2019
04.06.2019
30.05.2019
предишна страница [ 1/43 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Varvarini
премахни филтъра

-1
 
 
искам да забележите как всеки ден се пише за този
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: