ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев помечта до 2:0 срещу Лудогорец, но допусна нелеп обрат
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:51 / 23.09.2018Коментари (13)12742
Серкан Юсеин откри резултата за Ботев
Ботев (Пд) поведе на Лудогорец с 2:0, но изпусна победата и загуби с 2:3 в мач от 9-ия кръг на Първа лига, който се игра на базата в Коматево, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Серкан Юсеин (8) и Тодор Неделев (14) се разписаха за домакините, а Козмин Моци (58-дузпа), Мей Махлангу (63) и Марселиньо (89) бяха точни за гостите.

По този начин "канарите" прекъснаха серията си от два поредни мача без отбелязан гол, но останаха с актив от 11 точки.

Ботев шокира съперника си с два бързи гола още до 14-ата минута. В 8-ата минута Серкан Юсеин откри резултата след индивидуален рейд. Халфът напредна отляво, излъга Антон Недялков, а след това Козмин Моци се подхлъзна. Последва удар с десния крак, който не остави шансове на вратаря Ренан - 1:0.

Малко след това жълто-черните получиха фаул след грубо влизане на Светослав Дяков. Отбраната на Лудогорец очакваше центриране, но Тодор Неделев опита директен изстрел, който свари неподготвен бразилския страж на гостите за 2:0.

Четвърт час по-късно пловдивчани имаха претенции за втори жълт картон на Кешеру, но съдията Ивайло Стоянов не посмя да го изгони.

В 57-ата минута Лудогорец се върна в мача. Сисиньо навлезе в пеналта, където бе съборен от Густаво Афонсо и реферът отсъди дузпа. Козмин Моци бе точен от бялата точка за 2:1.

Пет минути след това Лудогорец стигна до равенство. Влезлият на смяна Джоди Лукоки проби по дясното крило и центрира към другата резерва Мей Махлангу, който засече с глава за 2:2.

В 71-ата минута "канарите" пропуснаха идеален шанс за трети гол. Тодор Неделев проби отдясно в наказателното поле и шутира силно, но в последния момент Антон Недялков протегна крак, колкото да отклони топката в корнер.

Така се стигна до 89-ата минута на мача, когато Лудогорец стигна до пълен обрат в резултата. Марселиньо бе оставен свободен в малкия пеналт с гръб към голлинията и с пета прати топката в мрежата. Домакините претендираха за засада, но Йордан Минев я покриваше.

Ботев игра в състав:

Даниел Кайзер, Филип Филипов, Кристиан Димитров, Костадин НичевЙордан МиневРадослав Терзиев, Серкан Юсеин, Тодор Неделев, Антонио Вутов (75- Лъчезар Балтанов), Густаво Афонсо (66- Стивън Петков), Диого Кампос (82- Васил Шопов).

Още по темата: общо новини по темата: 633
19.10.2019
05.06.2019
31.05.2019
30.05.2019
29.05.2019
29.05.2019
предишна страница [ 1/106 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на ицо1
премахни филтъра

-2
 
 
От Локо съм и поздравявам съгражданите за борбата! Странно съдийство ????ще е добре да се проверят телефоните на съдиите. Защо бе спестен 2ри жълт картон на Кешару? До измислената дузпа не виждах как тези щяха да се върнат в играта.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Ботев реди контрола с отбор от Англия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: