Виктория Волей почна подготовка на стадион "Пловдив", двама се върнаха в тима

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:59 / 31.08.2018
2597
Виктория Волей (Пловдив) официално стартира подготовката си за предстоящия сезон в мъжката Висша лига на България по волейбол.

Първото занимание на тима се проведе на градския стадион "Пловдив“ под ръководството на кондиционния треньор Светлана Исаева.

От миналогодишния състав на пловдивчани през новия сезон ще отсъстват капитанът Иван Стоичков, който ще продължи образованието си в Холандия, както и тримата състезатели, преотстъпени на Пирин (Разлог) - Любослав Телкийски, Мирослав Димитров и Тодор Димитров.

Във Виктория Волей със статут на играещ помощник-треньор се завръща Георги Димитров, който игра за Хебър (Пз) и Арда (Кж) през последните два сезона. В тима се завръща също така 17-годишният Борис Проданов, който миналата година бе в Шотландия.

"Викторианци“ ще проведат подготвителен лагер в Приморско от 3 до 13 септември. До този момент са уредени 5 контролни срещи - срещу ВК Строител (Пловдив), Берое (Стара Загора), Арда (Кърджали), Левски (София) и Пирин (Разлог). Точните дати и часове на спарингите ще бъдат съобщени допълнително.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 1
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).