ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо не успя да открадне нещо от ЦСКА-София
Автор: Екип Plovdiv24.bg 22:36 / 22.07.2018Коментари (17)6248
Локомотив Пловдив загуби от ЦСКА-София с 0:2 в първия си официален мач от новия сезон, който се игра на стадион "Българска армия" в столицата, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Двубоят бе изгледан и от собственика на черно-белите Христо Крушарски. Попаденията за "армейците" вкараха Мауридес и Жоржиньо през второто полувреме.

В стартовия състав на пловдивчани попаднаха само две от новите попълнения - таджикът Искандар Джалилов и новият капитан Бирсент Карагарен. На непривичния за него пост на десен бек пък бе поставен Абделхаким Буна.

Почти през цялата първа част играта бе равностойна, като "смърфовете" организираха и няколко добри атаки.

Първата възможност за гостите бе в 19-ата минута. Парвиз Умарбаев опита интересно изпълнение, след като пробва да прехвърли от над 25 метра вратаря на ЦСКА-София Черниаускас. Топката обаче премина на метри над напречната греда.

Десет минути по-късно Локо направи перфектна контраатака. Парвиз Умарбаев открадна една топка в центъра и напредна 30-ина метра. Последва пас към Филип Михалевич в наказателното поле, който обаче не посмя да шутира, а предпочете да върне назад към Бирсент Карагарен. Пасът не бе много прецизен и защитник на ЦСКА-София изчисти топката, преди капитанът на Локо да успее да нанесе удар.

Домакините откриха резултата в 52-ата минута. Тиаго Родригес пусна пас по земя към Едвин Джеси, при който останаха съмнения за засада. Такава не бе вдигната и последва центриране в пеналта, където Мауридес засече с глава под напречната греда за 1:0.

Пет минути по-късно Парвиз Умарбаев опита силен шут с левия крак извън наказателното поле, при който топката отиваше под напречната греда, но вратарят Черниаускас успя да избие в корнер.

ЦСКА-София реши мача с втори гол в 62-ата минута. Отново Едвин Джеси проби по лявото крило и почти от аутлинията центрира по земя в малкия пеналт. Там Стивън Езе и Димитър Везалов изпуснаха Жоржиньо, който засече с крак за 2:0.

Локо пропусна най-доброто си положение в 72-ата минута. Това стана след дълго центриране в пеналта на ЦСКА към Филип Михалевич. Нападателят остана сам срещу вратаря и засече от воле, но топката профуча над вратата в аут.

Локо игра в състав:

Антони Милина, Искандар Джалилов, Димитър Везалов, Стивън Езе, Янко Ангелов, Игор Банович, Парвиз Умарбаев (89- Петър Шопов), Елитон Жуниор, Абделхаким Буна, Бирсент Карагарен, Филип Михалевич.

Още по темата: общо новини по темата: 9
25.07.2018
24.07.2018
22.07.2018
22.07.2018
21.07.2018
21.07.2018
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Wiскеd
премахни филтъра

0
 
 
За съжаление слабо представяне като за начало, посредствен футбол, и "тирето" си взеха мача...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: