ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (26)
Много борба и малко футбол в дербито на Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:49 / 04.03.2018Коментари (92)21325
Локомотив и Ботев завършиха 0:0 в 106-ото пловдивско дерби, което се игра на Лаута пред около 5 000 зрители, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Двубоят бе белязан с много борба по целия терен и малко футбол.

Това бе пети пореден мач за черно-белите без загуба, като след него тимът има 28 точки и излезе на 7-мо място. "Канарчетата" пък останаха 5-и с 33 точки.

Първата голова опасност бе пред вратата на Ботев в 12-ата минута. Анте Аралица напредна по десния фланг и центрира по земя към точката за изпълнение на дузпа. Там капитанът на Локо Веселин Марчев засече с удобния си ляв крак, но твърде неточно.

Две минути след това Ботев се отчете с първи точен шут чрез Серкан Юсеин, но Илко Пиргов внимаваше и улови.

В 24-ата минута "канарите" сътвориха отлична контра, при която Лъчезар Балтанов изведе Жоао Пауло. Бразилецът подмина Стивън Езе и шутира от разстояние, но покрай гредата в аут.

Малко преди почивката Локо пропусна да открие резултата. Веселин Марчев преодоля с лекота Йордан Минев и шутира остро по земя с левия крак, но Иван Чворович спаси.

В 57-ата минута бе най-чистото положение за Локо до този момент. Анте Аралица и Димо Бакалов направиха двойно подавани, при което хърватинът се озова сам срещу Иван Чворович пред малкия пеналт. Аралица опита шут с левия крак, но комично се размина с топката и падна, при което черно-белите поискаха дузпа заради задържане от страна на Филип Филипов, но главният съдия Никола Попов не се подведе.

Локомотив - Ботев 0:0


Още по темата: общо новини по темата: 58
26.08.2020
21.03.2018
08.03.2018
06.03.2018
06.03.2018
06.03.2018
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Ботев-отборът на град Пловдив
премахни филтъра

+4
 
 
Два слаби отбора, нищо не са наговаряли. И с 10 бразилци да излезем няма ли кой да прави играта и да им подава няма как да стане. Нямаме разиграващ халф,няма човек, който да поеме организаторски функции.Киров сменя нападателите, вкарва Дуде и Стивън и нищо не се променя. Тошко дано влезе скоро във форма, че нищо хубаво не ни чака. Само на него разчитаме, всичко друго в средата на терена е трагедия.
+4
 
 
Това подобие на отбор трябваше да бъде бито днес . Явно си знаеха хала и бяха паркирали не един , а два автобуса пред вратата си. Целият мач играха 11 човека в тяхната половина. Нямаха удар в очертанията . Един два опита за контри и това им беше. На собствен терен! Белият няма идеи при такъв формат. Много ми е предвидим . Неделев в такъв мач трябва да е лидер , а той нямаше едно отиграване . Двамата централни, а и цялата защита на Локо е пълен майтап , но никой не се сеща да тръгне на рейд или да пробва нещо нестандартно . За какво са ни четирима бразилци , ако и това не могат?. Дано да има още две дербита този сезон , на поне един мач да стане .
-5
 
 
Имам отвратителното чувство,че се бяха разбрали двата отбора,никой да не се напъва много .Точката е добра за всички,а публиката....кучета я яли!Гадост!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Лудогорец реши всичко, чака на финал победителя от Ботев - ЦСКА-София
Локомотив взе дербито с Ботев! "Канарчетата" с червен картон, Пепи Андреев с два гола
Ген. Нонка Матова: Запишете се! Всяко ваше участие в спорт е здраве и добра емоция
Ботев "намигна" на Етър след трите победи и им честити празника
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: