ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (17) | Вчера (19)
Lauta Army: Синът на г-н 500 е един от задържаните за боя в "Кършияка"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:03 / 28.02.2018Коментари (34)21160
©
Фенската групировка "Lauta Army" разкри, че един от задържаните за боя в "Кършияка" фенове на Ботев е Йоан Божилов. Той е син на бившия шеф на фенклуба на Ботев Божидар Божилов.

От "Lauta Army" излязоха с официална позиция в страницата си във Фейсбук, породена именно от остро изказване на Божидар Божилов в сайта на бултрасите.

Ето какво се казва в част от позицията на "Lauta Army", където се споменава за арестувания запалянко:

"Занапред ще се обръщаме към лицето Божилов с г-н 500. Така, както го наричат и феновете на собствения му отбор. 500, защото 500 лева беше заплатата му при г-н Христолов, за да си мълчи и кара хората около него да правят същото, докато съсипваха клуба им".

"Интересно е като какъв се изказва по темата - уж не присъствал, а е много наясно. Може би като провалил се родител на Йоан Божилов - понастоящем задържан от пловдивската полиция и обвинен като участник в сбиването? Или като човека, основал Nazi Boys преди години, докато прокламира любимите си пънкарско-анархистични възгледи? Може би като дългогодишен всеизвестен доносник на полицията, замесен във всеки фенски бой в Пловдив, задължително с любимото паве в джоба и винаги измъкващ се от закона с протекциите на хората, пред които доносничи".

Още по темата: общо новини по темата: 58
26.08.2020
21.03.2018
08.03.2018
06.03.2018
06.03.2018
06.03.2018
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на 1926-2016
премахни филтъра

0
 
 
Безкрайната наглост на един дегенерат Винаги е имало огромна пропаст между феновете на Локомотив и тези на несъществуващия вече Ботев Пловдив, заместен от клубчето на един крадец, понастоящем укриващ се в Сърбия. Черно-белите фенове винаги сме били представителна извадка на културната общественост в града ни. По принцип е далеч под нивото ни да коментираме профанските изказвания на маргиналите от жълтата агитка, но предвид това, че в словесната си диария г-н Божилов, доскорошен председател на фенклуб 1912, който 10-тина години беше на заплата към г-н Димитър Христолов, няма как да не отговорим. Занапред ще се обръщаме към лицето Божилов с г-н 500. Така, както го наричат и феновете на собствения му отбор. 500 защото 500 лева беше заплатата му при г-н Христолов, за да си мълчи и кара хората около него да правят същото, докато съсипваха клуба им. Същият този човек си позволява да коментира фен магазина на ст. Локомотив и измислена връзка между Иван Велков и президента на клуба ни. Този магазин го е имало винаги и винаги феновете на Локомотив сме го спонсорирали и зареждали според възможностите си. Ние, за разлика от г-н 500, не сме на издръжка / заплата към футболния клуб и не рекетираме клуба си да ни възлага изработката на артикули. На нас не ни плащат хореографиите (по два пъти) и не ни държат на измислени длъжности като “Отговорник връзки с феновете”. Не ние взимахме пари от партия ФАГО, за да се раздават на феновете, за да ги прибираме в собствения си джоб или касирахме пари под масата при управлението на Цветан Василев заедно с приятеля му дюнерджия. Интересно е като какъв се изказва по темата - уж не присъствал, а е много наясно. Може би като провалил се родител на Йоан Божилов - понастоящем задържан от пловдивската полиция и обвинен като участник в сбиването? Или като човека, основал Nazi Boys преди години, докато прокламира любимите си пънкарско-анархистични възгледи? Може би като дългогодишен всеизвестен доносник на полицията, замесен във всеки фенски бой в Пловдив, задължително с любимото паве в джоба и винаги измъкващ се от закона с протекциите на хората, пред които доносничи. Въпреки, че в очите на обществото крайните фенове са престъпници, винаги е имало етичен кодекс при фенските сбивания. Никога досега страхът не е взимал такъв превес така, че да бъдат нападани хора с такава организация и разлика в броя участници от двете страни. Явно страхът от хората във въпросния бус е надделял над последната останала капка достойнство на тези страхливци. И за последно, докато след опит за убийство един баща на тригодишно дете бере душа в болницата, часове след случката, г-н 500, чийто син е сред задържаните за този опит за убийство, демонстрира задоволство в личния си профил, както само един аморален дегенерат би направил, а иначе пледира за справедливост и морал. Но да не забравя, че колелото се върти и никога не знаеш какво ще ти поднесе животът в утрешния ден.
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 28.02.2018 г.
-5
 
 
Ей, какъв е тоя рев три дена без да спирате? Като малки деца сте. Ревльовци!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Пловдив домакин на турнир от държавното по волейбол до 20 години
Карагарен свири на Локо, пловдивчанин от Първа лига на Несебър
В Испания: Скоростта на велик Димитров изгони Алкарас от Маями
Децата на Локо с успех над Ботев
Емблемата на ПФК Ботев заблестя на "Колежа"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: