ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (16) | Вчера (18)
"Лаута Арми" за мишките, полицията, честта и мъжкото поведение
Автор: Екип Plovdiv24.bg 07:05 / 03.12.2017Коментари (27)15377
© Lauta Army
Феновете на Локомотив Пловдив, обединени под името "Лаута Арми", излязоха с интересна позиция относно боя с привърженици на ЦСКА-София, разразил се на Лаута в края на първото полувреме на мача между двата тима преди два кръга.

Plovdiv24.bg публикува текста на "Лаута Арми" без редакторска намеса:

Много се изписа и изговори през последните дни, но ето нещо, което остана скрито от камерите: влизането на полицаите в наш гръб и започване налагането с палки и масово арестуване! Всеки нормален човек знае къде и зад кой сектор е позиционирана полицията в Пловдив. Как тези хора да се приберат до сектора? Това никой от палячовците, драскащи в нета не го мисли, нали?

Едната група се прибира много по-лесно до гостуващия сектор, а другата, за да го направи, трябва да пробие бронираните робокопи! Най-нормалното е червените да се възползват от ситуацията и да натиснат в този момент! И хоп, всички камери записват това и Лаута Арми били мишки!!?

И двете страни са сериозни хора, две сериозни групи и колкото пъти да се сбият, превесът може да е за различна страна. Това означава ли, че другите са мишки?! Не, мишки са тези, които седят пред мониторите си и пишат всякакви простоти, а никога в живота си не са участвали в подобно парти, защото нямат сърца, а и са едни обикновени страхливци, които ако живееха през 90-те години, когато нямаше интернет, никой нямаше да знае, че съществуват!

Ние няма да се оправдаваме за нищо и пред никого - доказали сме, че винаги сме готови да влезнем в боя, винаги търсим контакт и това няма как да се промени. И ще го направим пак, когато се налага. Ще защитаваме великото черно-бяло райе с високо вдигнати глави!

Колкото до приятелите ни от Спартак Москва и Наполи, те винаги ще бъдат с нас, защото в трудните моменти се виждат кои са истинските приятели. Много е лесно да си с този който е на върха, но точно в трудните моменти се вижда кои са истински братя!

И за последно: през годините е имало различни случки, в които ние нито веднъж не сме излезнали пред камерите да се жалваме от това и онова и да сипем публично лъжи към противниците си, а сме подхождали мъжки, както винаги би трябвало да е.

Така беше и когато феновете на тогавашното ЦСКА лежаха пред собствения си стадион на Ариана, и когато същото се случи пред Лаута и пред сектор А на стадион "Васил Левски", и на поляната, когато големи мъже бягаха панически във всички посоки, докато приятелите им лежаха по земята или когато след последния ни мач в София на онази бензиностанция "простихме" на пловдивската им група, защото гледаха покорно в земята и подхълцваха, че не искат проблеми.

Но явно някои хора имат различно разбиране за чест, мъжко поведение и достойнство. Защото когато си лидер трябва да си най-отпред в боя, а не да се криеш зад своите си хора на пистата и да ги буташ пред теб, а после да си пръв "хулиган" във фейсбук или пред някоя послушна медия и накрая на месеца да се нареждаш на опашка за заплата от новия бащица и да си говориш тихичко с полицията, докато развързваш евтина дрога. Това не те прави мъж, а само доказва какъв жалък и малодушен човек си.

За всички останали, които истински защитиха идеите си долу на пистата - ГОЛЯМ РЕСПЕКТ!

Свобода за всички арестувани - 1312!
Още по темата: общо новини по темата: 40
28.06.2018
27.06.2018
27.06.2018
22.06.2018
29.11.2017
28.11.2017
предишна страница [ 1/7 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на The Great Plovdiv
премахни филтъра

0
 
 
Колко трябва да си комплексиран,за да живееш,само за да се сбиеш с някой?!?! Боят е супер малоумен акт на фалшиво самодоказване,освен ако не става въпрос за самоотбрана,защита на родината и т.н. Ако толкова много искате да се биете има зали по бойни изкуства,бокс,ММА и т.н.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ОбС Пловдив отпусна 60 000 лева за обновяване тревното покритие на стадион "Марица"
Академик Пловдив пропусна да се изравни с Хасково в ББЛ
Спартак гостува на отбор, който трудно победи в Пловдив
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: