ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев се разгневи на публикация за симулации и уреждане на мачове
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:16 / 17.09.2017Коментари (6)5422
© Plovdiv24.bg
Ръководството, Спортно-техническият щаб и Футболистите на ПФК "Ботев" излязоха с официално обръщение чрез клубния сайт.

Plovdiv24.bg публикува текста без редакторска намеса:

ПФК "Ботев" изразява публично своята погнуса от пропитата с низост публикация в сайта marica.bg, подписана с името на журналиста Юлиан Ангелов. В страхлив и лицемерен стил в своята сбирщина от изречения авторът набеждава четирима състезатели в симулация на травми, а Клуба - в участие в мачове с предварително известен изход.

ПФК "Ботев" уважава правото на мнение и позиция на медиите и приема критиката, когато тя е обоснована, подплътена с факти и има конструктивен характер. Много пъти сме се въздържали от реакция срещу публикувани в пресата лъжи и спекулации, за да не хабим енергия и време в никому ненужни публични "престрелки".

В случая обаче ще вземем отношение, тъй като ставаме свидетели на нагла подигравка с труда на цял един спортен клуб и особено с този на състезатели, които в последните няколко месеца донесоха на град Пловдив дългоочаквана радост и представиха достойно България на международната футболна сцена.

Нещо повече - един човек, явно неосъзнаващ отговорността на упражняваната от него професия, си позволява да се гаври със здравето на четирима футболисти. Изумлението ни е безгранично! От страхопочитание към всички травми, които ежедневно връхлитат спортистите по цял свят, ще ограничим отговора си на това грозно твърдение в една единствена дума - СРАМ! СРАМ ЗА ЖУРНАЛИСТИКАТА!

Няколко думи и за недвусмислените намеци за участие на "Ботев" в срещи с предварително известен изход. Нашият Клуб се стреми да поддържа колегиални отношения с всички клубове в българския футбол. Причината за това е, че всички ние сме част от едно цяло. Заедно определяме нивото и оформяме лицето на най-популярния спорт в нашата страна. Длъжни сме да се отнасяме зряло и отговорно към това.

Никога обаче "Ботев" не е влизал в каквито и да било договорки, касаещи спортния резултат! Така ще бъде и занапред.

В стилистиката на жалкото съчинение, станало повод за настоящото изявление, ни се иска да попитаме автора на кои правила и етични норми в журналистиката се опря, за да съшие своите арогантни и нелепи внушения. Питаме не "за един приятел", а от името на цялата "жълто-черна" общественост и отглежданата години наред с честен и почтен труд от редица достойни журналисти аудитория на "Марица".

В заключение използваме поредния "изстрел" към "Ботев", за да призовем всички "жълто-черни" привърженици за единство и доверие. Живеем в динамична информационна среда, която дава възможност за свободен полет в пространството на всякакви лъжи и спекулации. Би било пагубно да обръщаме внимание на всички опити за дестабилизация на Клуба. Най-добрият отговор срещу това е обединението и взаимното доверие.

Голямата наша цел - завръщането на ст. "Христо Ботев", ще се осъществи много по-лесно, когато акумулираме енергията си, а не я пилеем във взаимни нападки. Няма ботевист, който да не иска да се завърне в своя дом. На нас се пада отговорността да намерим решение на този проблем и ние работим ежедневно върху него.

Името на нашия Патрон ни задължава да бъдем единни и да се борим честно и докрай за всяка наша кауза.

От ръководството, спортно-техническия щаб и футболистите на ПФК "Ботев"

Още по темата: общо новини по темата: 45
21.05.2018
20.05.2018
20.05.2018
20.05.2018
20.05.2018
19.05.2018
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на _1912_
премахни филтъра

0
 
 
"Крадеца вика: Дръжте крадеца?!?!!?" - Това така наречено журналистче Юлиан Ангелов беше хванат с банкови карти на повече от 20 човека на които е правил акаунти в сайтове за залагания и беше теглил бонуси. Някой знае ли дали в крайна сметка Прокуратурата го изправи пред съда или сключиха споразумение?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: