ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ексклузивно: Раздор в Ботев! Фенове свалиха доверието си от мажоритарния собственик!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:03 / 04.09.2017Коментари (37)15532
© Plovdiv24.bg
Напрежението в Ботев взе днес връх, след като феновете на отбора свалиха официално доверието си към управителния съвет на Сдружение ПФК Ботев.

Plovdiv24.bg отдавна информира своите читатели за високото напрежение при жълто-черните. Припомняме, че Сдружение ПФК Ботев е мажоритарен собственик на клуба с 61 процента от акциите. Съдбата на останалите 39 процента е твърде неясна на този етап.

Ето какво гласи официалното съобщение на КПБП и Бултрас:

Уважаеми ботевисти, приятели,

изминаха повече от три години, откакто любимият ни клуб и верните му привърженици са далеч от дома си. Три години, изпълнени с очаквания, дати, инвеститори, обещания, срещи, разяснения, цесии и какво ли още не. Липсваха единствено реалните действия и резултати.

Опитахме се да контактуваме с хората, поели ангажимент за завръщането ни на стадион "Христо Ботев" и разрешаването на основните пречки за това. Молихме, писахме покани, искахме да знаем какво се случва. Не получихме нито един смислен отговор, дори напоследък не получихме и желание за среща. Може би, защото обещанията свършиха. Свърши и нашето търпение.

"Клуб на привържениците на Ботев Пловдив" и обединени фракции "Бултрас" застават пред Вас с цялата си отговорност и загриженост за съдбата на любимия ни клуб и заявяват, че свалят доверието си от Управителния съвет на Сдружение "ПФК Ботев" и оперативното ръководство на футболния клуб.

Разбрахме, че има начини. Разбрахме, че има неизползвани възможности, разбрахме, че няма достатъчно хора в тези ръководства, подготвени и всеотдайни за постигане на основната и единствена цел - завръщането ни на стадион "Христо Ботев".

"Клуб на привържениците на Ботев Пловдив" и обединени фракции "Бултрас" изразяват пълната си подкрепа към треньорското ръкововодство и футболистите от отбора и заявяват, че застават напълно и всеотдайно зад тях преди предстоящите важни битки на футболния терен.

КПБП
Бултрас

Още по темата: общо новини по темата: 799
16.04.2024
15.04.2024
09.04.2024
08.04.2024
04.04.2024
01.04.2024
предишна страница [ 1/134 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Jon Bones
премахни филтъра

+5
 
 
Така ....Първо - МОЛЯ СПРЕТЕ ДА КАЗВАТЕ ЧЕ ГРУПА ДЕГРАДИРАЛИ ПИЯНИЦИ ГОВОРЯТ ОТ СТРАНА НА ВСИЧКИ ФЕНОВЕ !!! ПОВЕЧЕ ОТ ЯСНО Е КАКВО ИСКАТ :) ЕДНА ЗАПЛАТКА ПОД МАСАТА. И ШАМПИОНСКА ЛИГА ДА СПЕЧЕЛИМ НЯМА ДА СА ДОВОЛНИ :)Второ - не знам къде по света има ПЕРФЕКТНО ръководство и нашето не е такова със сигурност , НО АКО НЯКОЙ ОТ ДЕГРАДИРАЛИТЕ НАРКОМАНИ И ПИЯНИЦИ е решил да помогне на клуба ФИНАНСОВО , ВМЕСТО ДА ИСКА ПАРИ ОТ КЛУБА Е ДОБРЕ ДОШЪЛ :) Палийски и Самуилов са осигурили над 8 милиона за последните 2 години :) ДЕГРАДИРАЛИТЕ ПИЯНИЦИ И НАРКОМАНИ КОЙТО ТВЪРДЯТ ЧЕ ПОМАГАТ НА ОТБОРА КОЛКО СА ДАЛИ? АКО НЯКОЙ НАМЕРИ ДА ДАВА ПОВЕЧЕ ОТ 8-9 МИЛИОНА ЗА ОТБОРА ГО ПРИВЕТСТВАМ С ОТВОРЕНИ РЪЦЕ :)Трето - Чудно ми беше как Тервел и Джиджев опразниха хазната , не дадоха една стотинка и накрая осъдиха отбора и си тръгнаха А ВСИЧКИ ОТ ДЕГРАДИРАЛИТЕ НАРКОМАНИ И ПИЯНИЦИ ГО БОГОТВОРЯХА БЕЗ НИЩО ДА СА ДАЛИ И НАПТОРИВ - ОПРАЗНИХА ХАЗНАТА В КОЯТО ИМАШЕ МАЛКОТО ОТ ОСТАНАЛИТЕ ПАРИ НА ВАСИЛЕВ !!! ЗАЩО ТАКИВА ХОРА ГИ ПОДКРЕПЯХА?? ДА НЕ БИ СЛУЧАЙНО НЯКОЙ ХОРА ДА СА БИЛИ НА ФЕНСКА ЗАПЛАТА ПРИ ТЯХ? КАКТО БЯХА И ПРИ СЕЛСКИЯ.... СЛУЧАЕНОСТ ? НЕ МИСЛа СХЕМАТА Е ЯСНА ! АКО ИСКАШ ДА РАЗВИВАШ ОТБОР В България ВЗЕМИ СИ ОТБОР БЕЗ ФЕНОВЕ! ЗА ТОВА ЛУДОГОРЕЦ СА ШАМПИОНИ И БИЯТ ЛАЦИО И БАЗЕЛ , ИГРАЯТ И С РЕАЛ МАДРИД И ЛИВЕРПУУЛ :) АКО ИСКАШ ОТБОР С ФЕНОВЕ ПРИГОТВИ СИ И ПАРИ ЗА ЗАПЛАТА "ФЕН"
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Отдавна не беше се случвало! Без глоби за Локо и Ботев след мачовете от 30-ия кръг
Юноша на Ботев удължи договора си с Левски
Локо отвори две трибуни за дербито с Ботев в Трета лига
Майкъла: Идват Ботев и Пирин и те бият! Има ли по-голямо падение от това?
Един от най-важните хора в Ботев празнува на 1 май! Ще му направят ли "жълто-черните" мечтания подарък?
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: