ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев спечели точка при гостуването си на Етър
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:49 / 25.08.2017Коментари (111)12506
© ПФК Ботев Пд
Фернандо Виана откри резултата на стадион "Ивайло"
Ботев (Пд) и Етър завършиха 1:1 в мач от 7-ия кръг на Първа лига, който се игра на стадион "Ивайло" във Велико Търново. Фернандо Виана (9) се разписа за жълто-черните, а Бадара (31) бе точен за "болярите".

Така "канарчетата" продължават да са без загуба като гости от началото на сезона, като от 3 мача активът им е една победа и две равенства.

Ботев има вече 5 точки, които изкачиха тима на 11-о място във временното класиране.

Пловдивчани имаха късмета да открият резултата още при първата си по-сериозна атака в 9-ата минута. Тодор Неделев комбинира през центъра с Лъчезар Балтанов, а капитанът веднага изведе Фернандо Виана сам срещу вратаря на Етър. Първият удар на бразилеца бе спасен от бившето "канарче" Христо Иванов, но при добавката Виана бе безкомпромисен - 0:1.

Етър изравни в 31-ата минута. Това стана след бърз пробив отдясно на Сашо Александров - Алвеша. Последва центриране в пеналта, където Цветомир Панов изпусна Бадара и той засече с глава в долния ляв ъгъл на несигурния Даниел Кайзер за 1:1. Полският вратар определено можеше да се намеси по-добре при гола, но сякаш бе разколебан от други две ситуации по-рано, когато в опита си да изрита топката комично я прати два пъти в корнер.

В началото на второто полувреме Етър бе близо до пълен обрат след атака на двама бивши играчи на Ботев. Димо Атанасов центрира топката в наказателното поле, където Иван Стоянов я засече от воле с десния крак, но на сантиметри в аут.

В 68-ата минута "канарчетата" претендираха за дузпа. Фернандо Виана бе изпуснат в пеналта, където бе избутан с тяло от Димо Атанасов. Съдията Ивайло Стоянов даде знак играта да продължи.

Седем минути преди края резервата Крум Стоянов бе спънат на метър пред наказателното поле. Тодор Неделев изпълни отсъдения фаул, но вратарят на Етър Христо Иванов улови топката.

Малко след това Иван Стоянов изстреля бомба от пряк свободен удар. Топката рикошира в тялото на футболист в жълто-черно, след което срещна и сглобката на вратата, пазена от Даниел Кайзер.

Ботев игра в състав:



Още по темата: общо новини по темата: 15
11.12.2017
10.12.2017
09.12.2017
09.12.2017
09.12.2017
09.12.2017
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на 40-годишен канар
премахни филтъра

+7
 
 
Не е добре работата. Но и това постоянно искане на оставки вече започва да става банално и смехотворно. Оставка за Мъри, оставка за Овчия, оставка за Пепо, за не-знам-си-кой - ОК, и какво се случи след всичките оставки - едно голямо нищо. Помните ли в началото Белият как го кълняха и плюеха, после стана Николай Киров и се радвахме на площада с Купата, сега пак простотии. Ами, много ясно, ако следващите 10 мача загубите са повече от победите, ще започнем да търсим сметка, но сега е просто идиотско и отстрани изглежда като дирижирана буря в чаша вода.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Директор в Ботев: Финалът да е в Пловдив!
ЦСКА-София постави цел на Белчев, но всичко зависи от Ботев
В Ботев се захласнаха по свой юноша, грабнал шампанското
Бивш нападател на Ботев с асистенция в Швейцария
Ботев попадна в престижна класация с италианския Дженоа
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: