ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо се върна в Топ 4 след обрат, Императора с гол №187
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:50 / 21.05.2017Коментари (11)10753
Локомотив (Пд) постигна пълен обрат и победи Черно море с 2:1 в мач от 8-ия плейофен кръг в първата шестица, който се игра на Лаута, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Николай Минков разпечата вратата на домакините още в 25-ата секунда, а капитанът Мартин Камбуров и резервата Дино Мартинович бяха точни за "смърфовете".

Успехът върна черно-белите на 4-о място във временното класиране с актив от 49 точки. Толкова има и Дунав, но русенци изостават в показателите от директните мачове.

Мачът почна блестящо за варненци, които откриха още "от съблекалнята" с гол в 25-ата секунда. Марек Кузма намери Николай Минков пред наказателното поле и младокът с прецизен шут от дъгата изненада вратаря Илко Пиргов за 0:1.

В 7-ата минута Мартин Камбуров изпълни страхотно пряк свободен удар от около 25 метра. Вратарят на "моряците" Емил Михайлов обаче изби атрактивно.

Локо се върна в мача в 18-ата минута. Иван Горанов центрира от левия фланг в наказателното поле. Там Димитър Везалов шутира с крак, но Емил Михайлов изби. Топката попадна на крака на Мартин Камбуров и при добавката от 10 метра той бе точен за 1:1. Това бе гол №187 на Императора в родния елит.

Пет минути преди почивката Черно море изпълни корнер, при който Пламен Николов се извиси и засече с глава, но топката излезе в аут.

В 54-ата минута черно-белите пропуснаха идеална възможност да поведат в резултата. Веселин Марчев изведе с 40-метров пас Мартин Камбуров, който бе съборен пред пеналта от Стефан Станчев. Играта продължи, а топката попадна в Димо Бакалов, който вместо да шутира, реши да комбинира с Дани Кики. Той все пак стреля с левия крак от малък ъгъл, но вратарят Емил Михайлов за пореден път изби.

В 68-ата минута Пауло Серджо опита нестандартен ход да изненада вратаря на Черно море от малък ъгъл. Емил Михайлов бе на мястото си и боксира.

Минута по-късно Локо стигна до пълен обрат след перфектна контра. Атаката тръгна от Пауло Серджо, който изведе отдясно Димо Бакалов. Той върна назад към нахлуващия в пеналта Дино Мартинович, който с шут по земя насочи топката в долния десен ъгъл на противниковата врата за 2:1.

Това бе 4-и гол за словенеца, който отпразнува по екстравагантен начин попадението си. Дино Мартинович се затича към Централната трибуна, където седна на първите редове и започна да пласка, докато деца от школата го прегръщаха.

В последната минута Мартин Камбуров открадна топката от съотборника си от шампионския сезон на Локо Георги Илиев. Подмина като малка гара Стефан Станчев и шутира покрай вратаря Емил Михайлов, но в аут.

СТАТИСТИКА:

Локо (Пд) - Черно море 2:1
Голмайстори:
0:1 Николай Минков (1), 1:1 Мартин Камбуров (18), 2:1 Дино Мартинович (69)

Локо: Илко Пиргов, Пламен Крумов (46- Пауло Серджо), Димитър Везалов, Кирил Котев, Иван Горанов, Ванчо Траянов, Парвизджон Умарбаев, Димо Бакалов (78- Стефан Йефтоски), Дани Кики (61- Дино Мартинович), Веселин Марчев, Мартин Камбуров.

Черно море: Емил Михайлов, Даниел Георгиев, Стефан Станчев, Мaртин Костадинов (46- Иван Коконов), Георги Илиев, Пламен Николов, Марек Кузма, Филип Хлюпик (73- Хосе Пируло), Ондрей Сукуп, Николай Минков, Валентин Йосков (57- Борислав Балджийски).



Още по темата: общо новини по темата: 7
22.05.2017
21.05.2017
21.05.2017
21.05.2017
21.05.2017
19.05.2017
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на ivanshki
премахни филтъра

-2
 
 
Бъркам ли се или ако Ботев вземат купата и ние играем бараж с тях и двата отбора ще играят в Европа независимо как завърши мача?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: