ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев удари инфарктно Верея, част от бултрасите опитаха да нахлуят на терена
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:51 / 19.04.2017Коментари (29)14664
© Plovdiv24.bg
Ботев (Пд) победи Верея с 1:0 в първи полуфинал за Купата на България. Двубоят се игра на "Трейс Арена" в Стара Загора, а реваншът е следващата седмица в Коматево.

Буквално в последните секунди на мача Тодор Неделев се разписа от дузпа. Тя бе отсъдена, след като Владимир Зафиров събори в пеналта Омар Косоко.

Близо 1500 привърженици на Ботев подкрепяха любимия си тим от трибуните. В средата на второто полувреме обаче част от тях изкъртиха предпазна ограда и тръгнаха да нахлуват на терена, заради което двубоят бе спря за няколко минути.

"Канарчетата" определено изиграха слаб мач и дузпата бе единственият им точен удар в очертанията на вратата на Пламен Колев.

Първата добра ситуация за гол бе пред вратата на пловдивчани в 11-ата минута. Педро Еуженио центрира от корнер в наказателното поле, където Георги Андонов засече с глава. Топката рикошира в тялото на футболист на Верея и затрудни вратаря Георги Георгиев, който все пак успя да избие в корнер.

Десет минути по-късно Ботев също изпусна от удобно положение. Лъчезар Балтанов изведе Фернандо Виана по десния фланг на атаката. Бразилецът отправи коварен диагонален шут, но топката профуча покрай гредата в аут.

В 31-ата минута жълто-черните организираха добра контра, която завърши с удар на капитана Лъчезар Балтанов от около 20 метра, но отново в аут.

През второто полувреме положения липсваха до 65-ата минута, когато нервите взеха връх. При една спорна ситуация съдията Вихрен Манев вдигна жълт картон за симулация на Фернандо Виана. Бразилецът показа крака си, където имаше следа от бутонките на футболист на Верея. Последваха реплики от скамейката на Ботев, заради което бе изгонен лекарят на тима Георги Касабов.

Три минути по-късно фенове на Ботев изкъртиха част от преградната оградата на източната трибуна на "Трейс Арена" и направиха опит да нахлуят на терена. Мачът бе спрян за кратко, докато полицията въдвори ред.

Ботев игра в състав:


Още по темата: общо новини по темата: 28
28.04.2017
27.04.2017
26.04.2017
26.04.2017
26.04.2017
26.04.2017
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на 1312
премахни филтъра

на 19.04.2017 г.
-6
 
 
Така като гледам няма много радост и еуфория сред феновете. Ама хората не са глупаци и не могат да се израдват на нещо фалшиво и нагласено. Само Ефбет и тези които спечелиха от тототo са доволни. Аз също се облажих с една добра сума след явното полягане в Коматево и предизвистения край днес. Ще остаnете в историята с поредния фалшив финал за купата, но какво от това, кoгато всичко е цирк и пошлост. Фалшив футбол, фалшива радост..... ще се наложи да се радвате няма как.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: