ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бивше "канарче" наказа Локо, нервите на Едо не издържаха
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:54 / 01.03.2017Коментари (32)11491
© Plovdiv24.bg
Локо (Пд) загуби от Пирин с 0:1 в нервен мач от 22-ия кръг на Първа лига, който се игра на стадион "Христо Ботев" в Благоевград. Бившият халф на Ботев Орлин Старокин (14) се разписа за "орлетата".

Повторния си дебют в официален двубой за черно-белите направи шампионът от 2004 година Роберт Петров. Това бе трета поредна победа за Пирин под ръководството на Милен Радуканов.

По този начин черно-белите останаха с актив от 34 точки на четвъртото място. Пирин пък има вече 28 точки, колкото и 7-ия в класирането Ботев (Пд).

На моменти двубоят преминаваше коректния тон, като на терена изобилстваха груби влизания. Това изнерви треньора на Локо Едуард Ераносян, който бе изгонен в 80-ата минута, след като удари по ръката четвъртия съдия.

"Смърфовете" първи можеха да открият резултата в 13-ата минута. Тогава Дино Мартинович проби по дясното крило и центрира към малкия пеналт. Там Парвиз Умарбаев засече с крак от движение, но право в ръцете на вратаря Макенджиев.

При ответната атака Пирин поведе с 1:0. Димо Бакалов сбърка една топка в центъра на терена и последва контра. След центриране отдясно Пламен Крумов изби право в тялото на Орлин Старокин, който овладя на границата на наказателното поле и с шут от въздуха с левия крак изненада Харуби за 1:0.

Пет минути по-късно Даниел Младенов получи контузия в дясното бедро и бе заменен принудително от Иван Цветков.

В 27-ата минута капитанът Дани Кики стреля директно от фаул от близо 25 метра. Макенджиев се затрудни, но все пак успя да избие с крак в корнер.

Към края на полувремето Йефтоски се пребори за една топка в пеналта и отправи удар, който обаче бе блокиран от защитник на Пирин и топката излезе в нов корнер.

След почивката Локо наложи териториален натиск, но въпреки това нямаше чисто положение пред вратата на домакините.

Десет минути преди края съдията изгони наставника на пловдивчани Едуард Ераносян заради отправени реплики, а след това удари леко по ръката четвъртия арбитър.

Тогава бе и последното положение на Локо. Дани Кики бе изведен в чиста позиция и шутира с левия крак. Вратарят на Пирин Макенджиев обаче се протегна и изби в корнер.

Пирин - Локо 1:0
Голмайстор:
1:0 Орлин Старокин (14)

Пирин: Благой Макенджиев, Кристиян Кощрна (90- Кирил Грозданов), Юлиан Попев, Румен Сандев, Стилиян Николов, Александър Башлиев, Орлин Старокин, Антон Костадинов, Даниел Младенов (19- Иван Цветков), Аймен Суда, Станислав Костов.

Локо: Ясин Ел Харуби, Пламен Крумов, Павел Виданов, Димитър Везалов, Роберт Петров (46 - Шоко), Ванчо Траянов, Стефан Йефтоски, Димо Бакалов (46- Димитър Велковски), Дани Кики (капитан), Парвиз Умарбаев, Дино Мартинович.

Още по темата: общо новини по темата: 12
07.03.2017
02.03.2017
02.03.2017
01.03.2017
01.03.2017
01.03.2017
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на ID Unknown
премахни филтъра

+1
 
 
Отново направихме слаб мач без някаква идея, когато се стигне пред наказателното поле на противника. В интерес на истината, можеше и да вземем точка, защото имаше 2-3 добри положение, но не това е проблема в случая. По-притеснителното е, ако тези слухове за три месеца без заплати са истина, защото поведението на отбора, а и на Едо днес говорят именно за това. Подобни изблици на нерви от негова страна и пререкания с феновете не са обичайни и говорят за сериозно напрежение в отбора. Дано не съм прав, реално погледнато ако бием Локо ГО (които са трагични) в събота, на 90 процента сме в топ 6. След това мачовете с Дунав и Берое като гости ги броя за загуби, единствено може би хикс с ЦСКА в Пловдив.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Крушарски със загадъчен коментар кой ще е новият треньор
Гледайте: Топло "черно-бяло" посрещане и много усмивки в СУ "Никола Вапцаров"
Ангел Лясков с първа тренировка в националния отбор
Любо Пенев се разбрал с Крушарски! Поема Локо срещу 5000 евро на месец?
ПФК Локомотив стартира своя онлайн магазин, пусна промоционални пакети
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: