ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев отново загуби, черната серия продължава
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:50 / 30.11.2016Коментари (52)12130
© Plovdiv24.bg
Ботев загуби от Славия с 2:3 в мач от 16-ия кръг на Първа лига, който се игра на националния стадион "Васил Левски" в София. Иван Стоянов бе точен за жълто-черните от дузпа в 22-ата минута, но след това домакините стигнаха до обрат след попадения на Сердер Сердеров (33), Валери Домовчийски (64) и Борислав Балджийски (80). Към края Тодор Неделев вкара още едно попадение за пловдивчани.

По този начин "канарчетата" продължиха с пропадането си в шампионата и вече 6 поредни мача са без победа. Тимът на Николай Киров - Белия остана с актив от 18 точки. 

Първото положение в мача бе пред вратата на Славия в 5-ата минута. Тодор Неделев центрира от корнер в наказателното поле, където Стенио засече с глава, но над напречната греда.

В 13-ата минута дойде ред на Славия. След самостоятелен рейд Димитров стигна до границата на наказателното поле и почти фронтално срещу вратата стреля опасно, но вратарят на Ботев Георги Георгиев се разтегна и спаси.

В 16-ата минута Серкан Юсеин опита бомбен шут, който бе избит от Марио Кирев, но въпреки това главният съдия Ивайло Стоянов - Сватбата не даде корнер.

Така се стигна до 22-ата минута, когато Ботев откри резултата чрез дузпа. Тя бе отсъдена за препъване на Жоао Паоло от вратаря Марио Кирев. Точен от бялата точка бе Иван Стоянов за 0:1

Само две минути по-късно Жоао Паоло можеше да удвои резултата. Той премина през трима защитници в бяло и стреля диагонално към вратата на Кирев, а топка почти облиза страничната греда.

В 27-ата минута Тодор Неделев центрира от ъглов удар към Косоко, който с ефектна задна ножица прати кълбото встрани от вратата.

Славия изравни в 33-ата минута чрез Сердер Сердеров. Той бе оставен непокрит в наказателното поле след едно разбъркване и с диагонален шут прати топката в долния ляв ъгъл на вратата на Георги Георгиев за 1:1.

Пет минути преди почивката и късметът помогна на Ботев. Георги Йомов отправи силен удар от 12-13 метра, при който топката рикошира в левия страничен стълб.

Малко след началото на второто полувреме след корнер на Иван Стоянов топката бе изчистена и попадна в Кикарин. Левият бек на Ботев пробва мигновен удар към вратата, но неточно в аут.

В 64-ата минута Славия стигна до пълен обрат в мача чрез бившия футболист на Ботев Валери Домовчийски. Нападателят изненада вратаря Георги Георгиев с плътен диагонален удар с левия крак за 2:1.

В 77-ата минута Славия окончателно реши мача с трети гол. Той бе дело на резервата Борислав Балджийски, който от границата на наказателното поле и след рикошет в крака на Стенио прати топката в мрежата на Георги Георгиев за 3:1.

Четири минути преди края Тодор Неделев върна Ботев в мача. След заучена комбинация капитанът бе изведен от Иван Стоянов и с левия крак прати топката под плонжа на Кирев за 3:2. За нещо повече от почетна загуба обаче нямаше достатъчно време.

Ботев игра в състав:

Георги Георгиев, Цветомир Панов, Даниел Златков, Стенио, Милен Кикарин, Серкан Юсеин, Яя Меледже (81- Даниел Кутев), Тодор Неделев, Иван Стоянов, Омар Косоко (84- Наско Милев), Жоао Паоло (84- Крум Стоянов).



Още по темата: общо новини по темата: 6
30.11.2016
30.11.2016
30.11.2016
29.11.2016
28.11.2016
28.11.2016






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Ботев-отборът на град Пловдив
премахни филтъра

+4
 
 
Най-слабият отбор в А група сме и няма да се изненадам ако изпаднем.Последният Монтана ни разби,Пирин вчера бият Дунав с 4:1,Локо Горна водеха като гости целия мач на силния домакин Черно море, единствено Нефтофимик са на нашата гара, но там има много бивши футболисти на ЦСКА и може пролетта да се оправят. Ние сме на самотек, бием падаме няма ръководство, няма треньори няма нищо. Да сте чули Палийски от 2 месеца? Пак ще дойде коледния банкет и там пред избрани "фенове" и разни божовци ще обещаваме светло бъдеще и купища спонсори от Ветко Арабаджиев до собственика на "Победа" Бургас, а накрая едно голямо нищо. Има ли пилот в самолета? За какво се плащат по 3-5 000 лв. на тези бездарници? Този вратар от гората ли го хванаха, Серкан колко време ще го чакат? Крум Стоянов,Киркарин какво правят в този отбор, Дани Златков само на татуировки го докарва.Иван Стоянов събира точки за пенсия, Косоко се спъва в топката.....
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Строителите на стадион "Христо Ботев": Все по-близо до финала!
Попето е възстановен, повежда Ботев срещу ЦСКА-София
Пловдивското дерби се отдалечава… засега
Победи с 6:2 и 4:1 за Стамен Белчев в срещите с Ботев
Стамен Белчев обяви: Голямата цел е спечелването на Купата на България!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: