ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев се провали срещу последния
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:20 / 03.11.2016Коментари (50)13425
© Plovdiv24.bg
Ботев загуби от Монтана с 1:3 в мач от 13-ия кръг на Първа лига, който се игра на градския стадион в Ловеч. Двубоят бе изгледан и от националния селекционер Петър Хубчев. Единственото попадение за пловдивчани вкара Жоао Паоло едва в добавеното време на двубоя.

Жълто-черните играха учудващо слабо и с нищо не затрудниха последния във временното класиране отбор на Монтана. Поражението остави "канарчетата" на 6-о място в класирането с актив от 18 точки.

Още по време на загрявката се появи проблем в Ботев. Записаният първоначално като титуляр Яя Меледже се почувства зле и наставникът Николай Киров бе принуден да направи промяна. Така в стартовия състав на жълто-черните се появи Милен Кикарин. В средата на второто полувреме обаче Меледже все пак се появи в игра.

Първото по-опасно положение в мача бе пред вратата на Ботев. В 16-ата минута съдията отсъди фаул за домакините пред дъгата заради игра с ръка. Зад топката застана бившето "канарче" Петър Атанасов, който шутира право в главата на Стенио, пращайки го в нокдаун.

В 31-ата минута Монтана откри резултата. Това стана след центриране от корнер на Фернандо Силва, при което Стивън Петков изпревари охраняващия го Стенио и засече с глава в мрежата за 1:0.

Едва в последните 2 минути на първото полувреме Ботев създаде първите си възможности за гол. Първо Крум Стоянов центрира добре в наказателното поле на Монтана, където Омар Косоко пропусна да засече топката и тя профуча покрай гредата в аут.

Секунди преди почивката Иван Стоянов центрира отдясно, топката прелетя над всички и се озова в Жоао Паоло, но бразилецът бе изпреварен от бившия вратар на жълто-черните Христо Иванов.

През второто полувреме футболистите на Ботев играха още по-трагично и логично получиха нови две попадения във вратата си.

В 58-ата минута Сергей Георгиев се възползва от пас на Фернандо, преодоля Даниел Златков и прати топката в мрежата за 2:0.

В 70-ата минута Монтана направи преднината си класическа. Това стана след центриране от левия фланг, при което Стивън Петков засече с глава и топката мина под плонжа на вратаря Георги Георгиев за 3:0.

В първата минута от добавеното време Косоко тресна гредата. В последните секунди на мача падна и почетното попадение за Ботев.

Жоао Паоло овладя една топка и с бомбен шут с десния крак я прати неспасяемо в горния десен ъгъл на вратата на Христо Иванов за окончателното 3:1.

Ботев игра в състав:

Георги Георгиев, Милен Кикарин (81- Здравко Дерменов), Радослав Терзиев, Даниел Златков, Крум Стоянов, Стенио (64- Яя Меледже), Серкан Юсеин, Иван Стоянов (61- Наско Милев), Даниел Кутев, Омар Косоко, Жоао Паоло.



Още по темата: общо новини по темата: 7
06.11.2016
03.11.2016
03.11.2016
03.11.2016
02.11.2016
01.11.2016
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Марадона79
премахни филтъра

0
 
 
Много ясно си личи че се играе тото единственият прав път оттук на там е да се премине към аматьорски футбол за да ги изкарат от тиражите иначе всичко е жив т/ш/к
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: