ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо продължава за Купата след разгром в Балчик
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:50 / 20.09.2016Коментари (8)5623
© Plovdiv24.bg
Локомотив (Пд) се класира за 1/8-финалите от турнира за Купата на България, след като победи третодивизионния Черноморец (Балчик) с 5:2, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Попаденията за черно-белите край морето бяха дело на Веселин Марчев (11, 44), Димитър Велковски (43), Мартин Райнов (70) и Осама Рашид (90). За домакините точен бе Александър Попов в 37-ата минута и Румен Александров (90).

Наставникът на пловдивчани Илиан Илиев започна с интересен състав, като двойка централни защитници бяха младокът Ивайло Марков и Димитър Везалов, а за първи път като титуляр се появи Димитър Велковски.

Локо откри още в 11-ата минута след перфектно двойно подаване между Мартин Райнов и Парвиз Умарбаев пред дъгата. Таджикистанецът шутира силно, а вратарят на Черноморец Християн Христов изби. Топката обаче отиде при Веселин Марчев, който направи успешна добавка за 0:1.

В 37-ата минута отбраната на черно-белите не реагира добре при едно центриране от крилото и Александър Попов засече с глава за 1:1.

Изходът от двубоя обаче бе решен в рамките на една минута с два бързи гола за Локомотив. Първо Димо Бакалов напредна отляво и центрира към малкото наказателно поле. Там вратарят на домакините се размина с топката и Димитър Велковски с шут я прати в центъра на вратата за 1:2.

Минута по-късно при идентична ситуация отново Димо Бакалов центрира в пеналта на Черноморец. Този път вратарят Христов и централният защитник Севдалин Стайков се разминаха с топката и за Веселин Марчев не бе проблем да я засече с крак за 1:3.

В 70-ата минута националът Мартин Райнов вкара първия си гол за Локо. Той бе изведен сам срещу вратаря на домакините и хладнокръвно го преодоля за 1:4.

В последната минута на двубоя паднаха две попадения. Осама Рашид бе изведен сам срещу вратаря на Черноморец и шутира покрай него за 1:5.

При ответната атака домакините центрираха от фаул и Александров засече с глава за крайното 2:5.

Локо игра в състав:

Ясин Ел Харуби, Пламен Крумов-кап (73- Симеон Райков), Димитър Везалов, Ивайло Марков, Иван Горанов, Мартин Райнов, Стефан Йефтоски, Димо Бакалов (80- Осама Рашид), Димитър Велковски, Парвиз Умарбаев (55- Дани Кики), Веселин Марчев.

Още по темата: общо новини по темата: 45
18.04.2018
07.04.2017
07.04.2017
07.04.2017
07.04.2017
23.03.2017
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на LPFC 1926
премахни филтъра

0
 
 
Браво!Не се самозалъгвам и знам колко ни са възможностите,но този турнир някак си го пренебрегват нашите,а това е огромен шанс!Още една странна тенденция-когато бием забелязах,че има само 7-8 коментара,а паднем ли стигат до 200?!Дори на един наш фен му пречи това,че Райков плюе по терена?!Друг щял да си купи фланелка на полувремето по време на мач в неделя,а ние гостуваме?!Треньори,президенти,финансисти,коментат
ори и коментари бол,фенове на стадиона когато му е кеф?!Мача ако е рано защо е рано,ако е в 21:15 е късно?!Ясно е,че нямаме възможности да ходим на всички мачове,но поне на домакинските идвайте!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: