ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Странен срив за Локо! От 2:0 до 2:5 ...
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:51 / 10.09.2016Коментари (103)24167
© ПФК Локо Пд
Локомотив Пловдив се срина по доста странен начин срещу Славия и от 2:0 загуби с 2:5 в мач от 6-ия кръг на Първа лига, който се игра на националния стадион "Васил Левски" в столицата. Дани Кики (22) и Мартин Камбуров (34-дузпа) бяха точни за "смърфовете".

Бившето "канарче" Валери Домовчийски изпусна дузпа-менте в 61-ата минута, но след това Петко Христов (63), Сердер Сердеров (73), Ивайло Димитров (78-дузпа, 82) и Георги Йомов (90+2) бяха точни за домакините.

Срещата от официалната ложа изгледа селекционерът на националния отбор Ивайло Петев.

По този начин черно-белите продължиха неприятната си серия от 4 поредни поражения при гостуванията си на Славия. Загубата остави възпитаниците на Илиан Илиев на 9-о място във временното класиране с актив от 6 точки.

Локо създаде първите си положения в мача в рамките на една минута. В 11-ата Димо Бакалов се пребори за една топка и пусна пас към Мартин Камбуров. Капитанът шутира от дъгата, но на сантиметри в аут.

60 секунди по-късно Камбуров подаде към Дани Кики, който от същата позиция струля силно с левия крак, но отново покрай гредата.

В 23-ата минута при третия опит топката намери целта. Атаката тръгна от Ванчо Траянов, който комбинира със Симеон Райков по десния фланг. Нападателят преодоля един бранител на Славия и върна топката назад към дъгата пред наказателното поле. Там Дани Кики я овладя и с бомбен шут по земя насочи топката към дясната греда на вратата на Марио Кирев, след което опъна мрежата за 0:1.

Пет минути по-късно Дани Кики бе много близо до втори гол. Камбуров проби в пеналта и почти от аутлинията върна към точката за изпълнение на дузпа. Там Кики засече с левия крак, но Марио Кирев спаси.

Локо удвои преднината си в 34-ата минута след груба грешка на вратаря Кирев и странно решение на главния съдия Ивайло Стоянов - Сватбата. Кирев сбърка при изнасянето на топката, притиснат от Мартин Камбуров. Капитанът на Локо го финтира, след което бе съборен с ръка от стража на белите. Топката обаче стигна до Дани Кики, който я прати в мрежата. В този момент реферът отмени попадението и отсъди дузпа за Локо с жълт картон за Кирев, а страничният рефер бе вдигнал флага си за засада. Все пак Мартин Камбуров бе точен от бялата точка за 0:2.

През второто полувреме Славия получи подарък от Сватбата. В 60-ата минута той даде дузпа-менте за домакините за събаряне на Йомов от Димитър Везалов. От повторенията обаче ясно се видя, че нападателят на Славия сам се спъва, стъпвайки на криво, без някой да го докосне. Зад топката застана дебютиращият за домакините Валери Домовчийски, чийто удар с левия крак бе спасен от Илко Пиргов.

Все пак 3 минути по-късно Славия започна феноменалния си обрат. Младокът Петко Христов вкара за 1:2, след като засече с глава центриране от корнер.

След това на терена имаше само един отбор - този на домакините. Те вкараха още 4 попадения чрез Сердеров, на два пъти Ивайло Димитров - Косъма и Георги Йомов, фиксирайки окончателното 5:2.

Славия - Локо (Пд) 5:2
Голмайстори: 0:1 Дани Кики (23), 0:2 Мартин Камбуров (34-дузпа), 1:2 Петко Христов (63), 2:2 Сердер Сердеров (75), 4:2 Ивайло Димитров (78-дузпа, 82), 5:2 Георги Йомов (90+2)


Още по темата: общо новини по темата: 12
16.09.2016
12.09.2016
12.09.2016
12.09.2016
11.09.2016
10.09.2016
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на lokomotivcheto
премахни филтъра

0
 
 
Венци Колко беше коефициента на над 6 гола и половина ??? а и не само за това а и за обращалката ??? Как се не наядохте бее боклуциииии.....
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: