ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (24)
Пловдивски родител към футболен клуб: Пародия! Още от сега ли убивате хъса у децата ни?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:10 / 01.08.2016Коментари (11)15205
©
Родител на дете от пловдивския футболен клуб "Пловдив сити" се свърза с редакцията на Plovdiv24.bg, за да изкаже възмущението си от ръководството на бургаския ДФК "Звездичка".

Повод за недоволството на Стефан Кутрянов е организацията на бургазлии на детския турнир за набор 2007 "Мини шампионска лига" и по-специално решенията на ръководството на ДФК "Звездичка" за индивидуалните награди в състезанието. Според нашия читател синът му Христофър Крутрянов е станал голмайстор на турнира, но въпреки това друго дете е било наградено за най-добър нападател.

Plovdiv24.bg публикува писмото, което Стефан Кутрянов изпрати и до ръководството на бургаския ДФК "Звездичка":

Здравейте! Искам да споделя с ръководството ви колко сме възмутени от награждаването на детския шампионат.....проверете моля - има ли някое друго дете от всичките отбори да е отбелязало 9 гола на този турнир (два от тях непризнати заради засада)?
<

©
br />Проверете и помислете защо Христофър Кутрянов не беше награден с индивидуална награда???? Още от сега ли така убивате хъса у децата ни??? Или може би трябва да се плаща на някому????

Не ви прави чест....възмутени сме.... Целият отбор на Пловдив сити очакваше той да бъде отличен....и то не даром .... а напълно заслужено.

Съжаляваме, че станахме част от тази пародия...

Ако все пак решите, поне се извинете на детето за ГОЛЕМИЯ ПРОПУСК от ваша страна.

Plovdiv24.bg се свърза и с директора на ДФК "Звездичка" Петър Алексиев. Ето какво каза той по темата:

"Съжалявам, че детето се е почувствало ощетено. Индивидуалните награди бяха определени по следния начин: Всеки един от треньорите на участващите отбори посочи по едно дете, което се е отличило в състезанието. Футболист на "Пловдив сити" получи наградата за най-добър халф - Николай Стрехин. Въпреки това нашият клуб ще реагира и ще изпрати допълнителна индивидуална награда за нападателя Христофър Кутрянов".






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на vidboy
премахни филтъра

+7
 
 
Както се казва - Добре дошъл в клуба! Не знам за хъса на децата, но какъв е хъсът на родителите ми е пределно ясно. Уважаеми родителю, твоята роля като баща, според мен, вместо да недоволстваш е да обясниш на сина си, че футболът е преди всичко игра. Основното в тази възраст е децата да изпитват удоволствие и така да трупат умения. Точно затова обикновено наградите се разпределят между повече тимове, защото ако един отбор обере всички отличия, децата от другите ще бъдат разочаровани. Като баща на дете от силен отбор, който обикновено печели повечето турнири, в които участва съм се нагледал на подобни "несправедливости", но те са такива само на пръв поглед (въпреки че и аз се сещам за случаи, в които ме е било яд, но все пак сме мъже и не бива да хленчим!). Случвало се е децата ни да спечелят турнир и да не получат нито една индивидуална награда, случвало се е награда да получи дете, чийто отбор в директния мач срещу нас е паднал с 4:0, и дори са излезли от групата. Несправедливо е като животът, който също рядко е справедлив и така може би децата ни се подготвят за него. Нека обаче погледнем и от страната на родителите на деца от по-слаби тимове. Какво им казват треньорите и родителите след мач, загубен с катастрофален резултат!? Кое кара децата да продължават напред, въпреки че са били надиграни и разбити, понеже в детските мачове не са рядкост и двуцифрени резултати. Кое друго освен любовта към играта и стремежът да се учиш и развиваш. Липсата на награда или загубата могат да бъдат нещо много по-стимулиращо, отколкото понякога наградата или победата. Ние родителите няма да бъдем винаги до децата и да им браним интересите заслужено или не.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Джовани подлуди китайците с красив победен гол в 96-ата минута
Юноша на Ботев с контузия, връща се в игра следващия месец
Пловдивски шеф на БФС с посещение в Ирландия
Боев и Момчилова спечелиха титлите от турнир в Асеновград до 16 години
Локомотив Пловдив завърши с победа в градско дерби сезона в ББЛ
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: