ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Уникално! Невероятно! Послушахте ли Крушарски? Локо тресна Левски от 0:2 до 3:2
Автор: Екип Plovdiv24.bg 22:24 / 10.05.2016Коментари (94)24743
© Plovdiv24.bg
Изключителен и невероятен Локомотив Пловдив сътвори зашеметяващ обрат от 0:2 до 3:2 при гостуването си на Левски в мач от 32-ия кръг на "А" група, който се игра на стадион "Георги Аспарухов" в София.

По този начин се сбъдна смелата прогноза на собственика на черно-белите Христо Крушарски, който посъветва вчера любителите на тотото да заложат на неговия тим.

Венци Христов (16) и Мигел Бедоя (17) се разписаха за домакините, а попаденията за Локо бяха дело на Сашо Александров (автогол 46), Мартин Камбуров (65) и Бирсент Карагарен (89).

Поражението на Левски на практика прави отбора на Лудогорец шампион за 5-и пореден път. Черно-белите пък продължават да мечтаят за Европа. Те вече имат 40 точки, 3 по-малко от Славия.

Наставникът на Локо Илиан Илиев направи няколко сериозни изненади в състава си, пускайки като титуляри французина Ясин Амрауи и Веселин Марчев, а в същото време остави на пейката Емил Гъргоров.

Левски сякаш уби интригата с два бързи гола в рамките само на 60 секунди. Венци Христов откри в 16-ата минута, когато бе изведен между Кирил Котев и Иван Иванов и с бомбен шут прати топката в горния ляв ъгъл на вратата на Харуби.

При следващата атака на сините Мигел Бедоя получи пас от Христов и с левия крак от 10-ина метра простреля Харуби за 2:0.

Най-чистата възможност за Локо дойде в 29-ата минута. Дани Кики комбинира с Мартин Камбуров, който с един финт преодоля двама футболисти на Левски и се озова сам срещу Йоргачевич. Последва шут с левия крак, който бе отразен от сръбския вратар на домакините.

Второто полувреме стартира блестящо за "смърфовете", които успяха да се върнат в мача. Атаката започна от Пауло Серджо, който изведе Ясин Амрауи по левия фланг. Французинът напредна и почти от аутлинията центрира в наказателното поле, където Сашо Александров засече с глава в собствената си мрежа - 2:1.

В 65-ата минута локомотивци шокираха домакините с изравнителен гол. Мартин Камбуров се пребори за една топка по левия фланг и комбинира с Дани Кики, който хитро му върна с пета. Последва мощен удар с десния крак от границата на пеналта, при който топката се заби неспасяемо в долния ляв ъгъл на вратата на Йоргачевич за 2:2.

Това бе гол №16 за капитана на Локо през настоящия сезон и негов 12-и срещу Левски, провери Plovdiv24.bg.

В 89-ата минута Локо нанесе съкрушителния си удар. Влезлият на смяна Бирсент Карагарен вкара красив гол за окончателното 3:2 за пловдивчани.

Левски: Боян Йоргачевич, Веселин Минев, Георги Костадинов, Александър Др. Александров, Александър Ем. Александров, Франсис Нар, Мигел Бедоя, Мехди Бурабия (61- Де Ноер), Божидар Краев (76- Джъстин Менголо), Роман Прохазка, Венцислав Христов;



Локо (Пд): Ясин Ел Харуби, Ясин Амрауи, Иван Иванов, Кирил Котев, Ванчо Траянов (74- Бирсент Карагарен), Стефан Велев, Веселин Марчев, Пауло Серджо (77- Георги Вълчев), Димитър Велковски (60- Емил Гъргоров), Мартин Камбуров, Дани Кики

Още по темата: общо новини по темата: 20
25.05.2016
24.05.2016
19.05.2016
17.05.2016
14.05.2016
13.05.2016
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Жълт Пловдив 1912
премахни филтъра

-6
 
 
Хаха,по-уреден мач скоро не съм гледал!Защитата на циганите първото полувреме не знае къде се намира!Второто полувреме защитата на говедата същата работа...не беше автогол,полягвания...Пълен цирк!Нормално,нали са любовници!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
"Черно-бяла" гордост! Двама от Локо в младежкия национален отбор
Лудогорец пусна евтини билети за Локо, празнува с Борис Солтарийски шампионската титла
Млад и неопитен рефер свири безинтересния мач между Лудогорец и Локо
Мениджърски трик или истина? Ботев и Локо искат белгиец от Етър
Крушарски: Най-обичаме да си дрънкаме празни чинии! Да си фантазираме сме номер 1
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: