ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (5) | Вчера (6)
Кубрат Пулев: Ако има война, ще дам живота си за България
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:39 / 27.02.2016Коментари (21)6975
© Facebook
Най-добрият ни боксьор Кубрат Пулев обяви, че ако стане война, е готов да даде живота си за България и ще застане най-отпред на фронтовата линия. Кобрата говори пред Нова телевизия и предаването "Събуди се" за ситуацията у нас, за политиците и за личните си планове извън спорта.

Пулев в момента е на подготовка на Белмекен, където доведе и двама световни шампиони в професионалния бокс - Джак Кулкай и Артур Абрахам.

Кобрата бе попитан дали е добре да бъде върната казармата у нас, на което той отвърна: "При така стеклите се обстоятелства, не е лошо да има кратка военна служба. Има много хора, които нямат понятие от повечето неща. За съжаление. Така са просто възпитавани. Смятам, че не е лошо. Но по-важното е, че ако има война, аз ще съм един от хората, които са най-напред. Дори нещо да се случи с мен, за мен ще е чест да дам живота си за България".

"Не искам да влизам в детайли, но много от нещата в държавата не функционират. Хората ги мързи, на повечето места си пият кафе, пушат си цигарки и това е. Никой не си дава зор, всички ги мързи и викат защо така. Един народ без ясни и точни правила, без закони няма как. Ако ги няма тези неща, ние сме просто едно племе", продължи Пулев.

"Искам да променя нещата, но за съжаление нямам такава възможност. В момента съм активен спортист, но милея за България и ме е яд, когато виждам такива теща. Ние с нищо не сме по-лоши и не сме по-назад като цяло, но за съжаление седим и много си мълчим. Но да се внимава, когато ходят на протест, да не е продиктувано от даден интерес - личен или нещо друго", каза Кубрат Пулев.

Той коментира и подготовката на Белмекен.

"Пристигнаха да снимат от немска телевизия. Чест му прави на човека, че дойде до България. Премръзна. Падаше, ставаше, изобщо сериозно преживяване имаше. И вашата работа на журналистите не е лесна", коментира Кубрат Пулев.

"Моите колеги се радват, че са на такова място и могат да се докоснат до такава красива природа като нашата", продължи Кобрата по повод съотборниците му от "Зауерланд", които тренират с него в България.

"Аз се чувствам към 19-20 години. Още съм в пубертета. Гледам година за година. Важно е какво предстои", каза още Кубрат Пулев.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Don Dixon
премахни филтъра

0
 
 
Първо бий Чисора или някой по-читав боксьор, тогава ходи на войни!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Янис Карабельов: Керкез промени много неща! Ивелин е голям лидер, имам уважение към Славия
Обрат! Дубълът на Ботев губеше до 88 минута, но спечели край морето
Ботев още празнува, но предстои визита на Славия
Мениджърски трик или истина? Ботев и Локо искат белгиец от Етър
Исторически момент в Пловдив за родния футболен елит
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: