ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ел Харуби може да играе за националния на Мароко
Автор: Екип Plovdiv24.bg 07:35 / 27.10.2015Коментари (3)2562
© Plovdiv24.bg
Вратарят на Локомотив Ясин Ел Харуби може да играе за националния отбор на Мароко, пише в. "Тема спорт". Това заяви самият той пред френска медия. Въпреки че е роден във Франция, от 16-годишна възраст е играл в различните юношески гарнитури на африканската страна.

"Имам марокански корени и макар да не съм роден в страната, съм много привързан към нея. Селекционерът Баду Заки не е говорил с мен досега. Обаче знам, че щабът ме следи още от юношеския национален отбор и продължава да го прави. Това е целта ми - да бъда в мъжката селекция. Работих здраво през изминалите години, минах през много трудности. Отнесох някои шамари, но вече имам голям хъс и искам да нося фланелката на Мароко. Може да помогне това, че треньорът на вратарите в селекциите до 16 и 23 години, в които ме виакаха, сега е при мъжете", каза Ел Харуби.

Той говори за престоя си в България и проваленото преминаване в ЦСКА. Вратарят сключи предварителен договор с "армейците" през зимата. "Притеснявах се да не се провалят нещата с ЦСКА. Веднъж съм минавал през фалит с Фез в Мароко. Приказките на собствениците на ЦСКА ми харесаха, бях много щастлив от възможността да отида там, но... и този клуб фалира! Яд ме е за това, което стана с ЦСКА, защото е голям, важен клуб. Популярен е дори във Франция. Но от Локо (Пд) ме искаха много настоятелно и се съгласих. Президентът ме увери, че клубът няма финансови проблеми и е стабилен. Сега съм щастлив, не съжалявам, че приех офертата на Локо. Всичко върви добре, няма забавени заплати или бонуси", добави Ел Харуби, който игра и в "Б" група с Верея (Стара Загора).

"Българската "А" група е на доста по-високо ниво от Лига 2 във Франция. Много по-интензивно е на терена и извън него. Стадионите и зрителите са много по-добри в България. Нивото на групата може да се сравнява дори с френския елит", коментира Ел Харуби.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на _IVAN_
премахни филтъра

Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 27.10.2015 г.
-10
 
 
Гонзо ще го вземе без пари... Ще има под масата пачки за Зума и инджилера Иванов. А, като разбере г-н Куршарски, ще има шоу.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Крушарски с интересен коментар за евентуалното идване на Гриша Ганчев в Локо
Уволниха Акрапович и бившият му клуб постигна основната си цел
Крушарски: Двама ще последват Хоркаш, разреших на треньора да си избере три нови пелета
Шапки долу пред един от големите герои на Локо, който несправедливо бе наказан 8 месеца
Честито! Двама от Локо имат повод да почерпят днес
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: