ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (7) | Вчера (19)
Локо призова за пълна подкрепа от трибуните срещу Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:45 / 14.10.2015Коментари (52)8660
© Plovdiv24.bg
Привържениците на Локомотив Пловдив излязоха с декларация днес за предстоящото градско дерби с Ботев. Те призоваха всички черно-бели сърца за неистова подкрепа от първата до последната секунда на мача.

Plovdiv24.bg публикува декларацията без редакторска намеса:

Уважаеми привърженици на Локомотив и граждани на град Пловдив,

На 17 октомври предстои най-емблематичното спортно събитие за нашия вековен град Пловдив. Събитие, което през годините е заело централно място в сърцата на всички пловдивчани! Ден, изпълнен с футболен заряд, неутолима страст и желание за победа.

На съдбовната дата, ние привържениците на Локомотив, отново ще застанем заедно във футболната битка за Пловдив! Фен-клубът на нашия любим отбор призовава всички черно-бели сърца за неистова подкрепа от първата до последната секунда на мача. 

Всеки един от нас в този момент трябва да дойде и да помогне на Локомотив. Именно безпрекословната обич, единството и предаността са били движещите сили, които поддържат нашия голям клуб през годините. 

Нека личните разбирания, резерви, амбиции, несъгласия, его бъдат забравени и в името на нещо, което осмисля целия ни живот застанем отново рамо до рамо като юмрук в нашия дом "Лаута"! 

Феновете на Локомотив винаги са били и продължават да бъдат най-големия капитал на отбора! Нека заедно вдъхнем сили и увереност на играчите и те играят и се борят през всичките 90 минути така, както ние живеем и се борим всяка секунда от живота ни за Локомотив. 

Защото всички знаем, че: "Свещеното черно-бяло райе не се надява на тялото, а на душата! И то не се продава и подарява, а за него се воюва, за да го заслужиш пред тези фенове, които най-добре знаят цената му!".

Основната ни цел, за която работим с пълни сили, е Трибуна "Спортклуб" да грее в цветовете на любимия ни отбор. За да действаме организирано, имаме нужда от подкрепата и разбирането на всеки един от нашето черно-бяло семейство. 

Призоваваме всички желаещи да присъстват на Битката за Пловдив да влязат на стадиона преди 19-30 часа, за да не стават струпвания на големи групи от хора секунди преди началото на мача, както и да изслушват указанията на момчетата, които ще отговарят за цялостното шоу на "Лаута". А то ще бъде гарантирано! 

Фен-клубът на Локомотив Пловдив призовава и всички присъстващи на двубоя да покажат на трибуните нужния феърплей към противника и да не се поддават на провокации преди, по време и след срещата. Нека заедно превърнем футболната среща в една звездна нощ, която да е празник за целия град!

ЛОКО ПЛОВДИВ ЛЮБОВ И СЪДБА!

Не на последно място искаме да уведомим присъстващите на двубоя, че той ще започне с едноминутно мълчание в памет на фена на Ботев Пловдив Георги Петров-Гужбата!

Клуб на привържениците на Локомотив Пловдив

Още по темата: общо новини по темата: 83
25.11.2015
26.10.2015
23.10.2015
22.10.2015
22.10.2015
21.10.2015
предишна страница [ 1/14 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Ultra-Sofia
премахни филтъра

-1
 
 
ПОДКРЕПА ЗА ЧЕРНО-БЯЛ Пловдив ОТ СИНЯ СОФИЯ !!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Петъчен футболен маратон - три мача в Първа лига днес
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
Първо в Plovdiv24.bg: Юноша на Ботев с тежка контузия! Претърпя операция в столична клиника
Карлос Алкарас: Григор ме накара да се чувствам като 13-годишен
ПФК Марица: Предстои ни трудна футболна битка
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: