ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Марица изпусна Миньор след куп пропуски
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:25 / 30.08.2015Коментари (1)3155
"Марица" и "Миньор" (Раднево) завършиха 0:0 в мач от 4-ти кръг в Югоизточна "В" група. "Жълто-сините" изпуснаха много положения и могат да съжаляват не само, че не победиха, а и че това не стана с категоричен резултат.

Първото полувреме започна с натиск на "Марица", но първото сериозно положение бе за гостите. Ударът отправен към вратата на пловдивчани бе избит от Димитър Георгиев. От тук до края на полувремето положенията пред вратата на гостите се редяха едно след друго, но гол така и не падаше. Съдията подмина повече от чиста дузпа в полза на пловдивския тим, с което си навлече гнева на публиката. След цели 7 сто процентови положения двата отбора се оттеглиха на почивка при 0:0.

Второто полувреме беше като повторение на първото. Отново гостите стигнаха първи до изгодна ситуация. След рикошет в наказателното поле и серия от грешни избивания топката се отби в левия страничен стълб на вратата на Димитър Георгиев. До края на срещата футболистите на "Марица" изпуснаха още доста изгодни ситуации, а гостите се защитаваха и рядко организираха атаки. Дори включването на още двама нападатели - Християн Христев и Георги Георгиев не помогна на маричани да постигнат първа домакинска победа от началото на сезона. Влизайки на терена Християн Христев записа своя мач номер 100 с екипа на "Марица". Към края на срещата маричани все повече разчитаха на центрирания в наказателното поле, но тима от Раднево с дружни усилия браниха вратата си. "Върхът на сладоледа" бе в даденото от съдията продължение, когато Любомир Цеков бутна топката покрай падналия на тревата вратар на гостите, но тя се отби в гредата и отново не влезе във вратата на "Миньор".

"Марица" заема 6-то място във временното класиране след 4 изиграни кръга със 7 точки. "Миньор" е 14-ти с 4 точки. Във следващият 5-ти кръг "жълто-сините" гостуват на "Гигант" (Съединение) в поредното регионално дерби в Югоизточна "В" група.

"Марица": Димитър Георгиев, Илиян Енчев (К), Мирослав Пушкаров, Йълмаз Сюлейман (Георги Георгиев), Красимир Иванов, Георги Неделчев, Георги Арабаджиев (Пейо Батинов), Ангел Семерджиев (Християн Христев), Запрян Запрянов, Петьо Димитров, Любомир Цеков.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Radoi Georgiev
премахни филтъра

Спокак едели какво ново....
на 30.08.2015 г.
0
 
 
ральо ралев и тои там -селския
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ОбС Пловдив отпусна 60 000 лева за обновяване тревното покритие на стадион "Марица"
Неопитен съдия свири гостуване на Марица
Ботев с трудна победа над Марица
Пуснаха на търг фланелка на Левски, средствата отиват за юноша на Марица
Трогателно! Фенове на ЦСКА помагат на юноша на Марица
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: