ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев подава жалба срещу рефера Драгомир Драганов
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:32 / 10.08.2015Коментари (24)7282
© Bulphoto
Отборът на Ботев ще подаде жалба срещу съдийството на Драгомир Драганов в мача срещу Пирин, спечелен с 1:0. Това сподели спортния директор на "канарчетата" Георги Марков.

"Аз не видях талкова груба игра, за да има 2 червени картона в мача. Вие видяхте ли толкова груб мач?", каза Марков след срещата в Благоевград. 

"Момчетата заслужават да бъдат поздравени за това, че се раздадоха докрай за тази мъжка игра. Естествено, че очаквах победата тук в Благоевград, въпреки съдията, който искаше да докара мача поне до равен", каза още шефа на "жълто-черните". 

"Пак казвам няма такъв груб мач, за да има 2 червени картона. Много лесни картони в тази среща. Все пак е футбол, а не балет. Вижте колко картона рефера вдигна за играчите от Пирин? За мен това е тенденциозно. Ще подадем жалба срещу него повече да не свири на Ботев", допълни Георги Марков
Още по темата: общо новини по темата: 24
13.08.2015
12.08.2015
11.08.2015
10.08.2015
10.08.2015
09.08.2015
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Samo Botev
премахни филтъра

-24
 
 
Каква папагалска наглост - две дузпи ви спести съдията, дайте го на другарски съд!!! Как не ви е срам...
+9
 
 
Даже и при втория жълт картон на Фичо нямаше никакво нарушение! Ако погледате внимателно на запис епизода, ще видите ясно как нашият играе в топката, а не в краката на противника. Останалото беше красиво изпълнение при падането в стил "Атанас Пашев" - легендата. Точно така се пльосна и нападателят на Лудогорец и съдията свирна фалшивата дузпа срещу Монтана. Относно нарушенията на Даниел Златков. При първия картон нашият игра в топката и изобщо не закачи краката на противника! Гледайте по-внимателно записа на този момент! Не само че не беше за жълт картон, ами и нарушение нямаше. За втория картон също нямаше игра в краката на противника. Просто имаше остро влизане отзад с тялото си в тялото на противника. В този смисъл може да се говори за нарушение, но не и за жълт картон. Абсурдно е да се говори за груба игра! Реално си беше здрава мъжка игра. Ще видите, че в лагера на Пирин няма контузени и всичките са здрави за първата им тренировка още. Лазар Марин получи напълно заслужено жълт картон! Добре, че на мача с Левски съдията подмина точно такова негово нарушение срещу Б.Цонев! Би било добре Лазар да порасне и да не си размахва безогледно мотовилите. Тревожното е, че само за 4 мача доста от нашите момчета натрупаха жълти картони и е възможно в някой от следващите мачове няколко души наведнъж да пропуснат играта заради натрупани 5 жълти картона.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Отдавна не беше се случвало! Без глоби за Локо и Ботев след мачовете от 30-ия кръг
Юноша на Ботев удължи договора си с Левски
Локо отвори две трибуни за дербито с Ботев в Трета лига
Майкъла: Идват Ботев и Пирин и те бият! Има ли по-голямо падение от това?
Един от най-важните хора в Ботев празнува на 1 май! Ще му направят ли "жълто-черните" мечтания подарък?
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: