ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ермин Шиляк: Искам да се докажа в Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:56 / 28.07.2015Коментари (51)10975
Смел съм, не се страхувам и искам да се докажа. Това каза новият треньор на Ботев словенецът Ермин Шиляк по време на официалното му представяне днес, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Той бе представен от председателя на Съвета на директорите на Ботев Ангел Палийски. Контрактът на Ермин Шиляк с "канарчетата" е за 6 месеца плюс 1 година.

"Кариерата ми като футболист беше доста добра. Сега искам да я продължа като треньор и да предам опита си на играчите. Знам имената на някои от футболистите. Ще е нужно време да се запозная с тях, а на по-късен етап да преценя дали има нужда от нови попълнения", каза новият треньор на "канарчетата".

Словенецът обясни, че не е имал много време, за да се запознае с играта на отбора, но е прегледал няколко клипа и е чел статии в интернет.

За предстоящото пловдивско дерби Шиляк отбеляза, че знае колко е важна тази битка за "канарчетата". "Мачът е специален за отбора. Знам какъв заряд носят тези дербита, участвал съм в такива", добави той.

Той допълни, че не е удачно още от самото начало да променя системата или стила на игра на "жълто-черните", защото не системата, а играчите печелят двубоите.

Председателят на Съвета на директорите на Ботев Ангел Палийски заяви, че новият треньор на "жълто-черните" ще получава заплата, която е само 1 евро в повече от тази на играчите.

Още по темата: общо новини по темата: 17
31.07.2015
31.07.2015
30.07.2015
29.07.2015
28.07.2015
28.07.2015
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Sport Lisboa e Benfica
премахни филтъра

0
 
 
Крайно песимистично съм настроен!Ботев НЕ е кабинет за преподготовка или опитно поле,особено при започнал сезон.....риска с това назначение е ОГРОМЕН!И отново не чух някой ръководен орган да поеме отговорност и при провал на този треньор да сподели последствията и да си подаде оставката!Пак нещо нямаме д..пе на ръководно ниво!
-9
 
 
Човекът е прочел за властта на Локомотив в Пловдив, за шамарите към всичко жълТУРСКО и е преценил, че най- малкият стадион в историята на А група Коматевския е подходяща дупка, където да се крие от черно-белите властелини.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев каза кога пуска билетите за реванша с ЦСКА-София
Легенда на Ботев с 353 мача празнува днес
Георги Николов стиска палци за Ботев в Барселона
Дубълът на Ботев обърна Сливен в Трета лига
Балтанов благодари на "жълто-черните" фенове
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: