ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Николай Неделчев: Гигов е добре дошъл
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:48 / 18.06.2015Коментари (3)5436
© Plovdiv24.bg
Председателят на сдружението "Обединение за Локомотив" Николай Неделчев даде интервю за Sportal.bg, в което говори за бъдещето на Локомотив (Пловдив). Силният човек на "Лаута" разкри колко е годишният бюджет на пловдивчани и заяви, че се надява съвсем скоро тимът да се сдобие с голям инвеститор. Неделчев разкри още, че той и хората от сдружението са изчистили голяма част от задълженията към играчите. Бизнесменът добави, че ще е добре Николай Гигов да се върне на "Лаута".

- Г-н Неделчев, има ли вероятност Николай Гигов да се върне в Локо Пд и да Ви помага с издръжката на клуба?

- На този етап до мен не е стигала такава информация. Разбрах, че в медиите се тиражира, но не знам каква е причината. Дали се следва някаква логика или е ПР акция. Но мога спокойно да кажа, че ако г-н Гигов има интерес, съм готов да седна на разговори с него. Той е сериозен човек и аз го уважавам. Всички помним, че преди доста години под негово ръководство Локомотив Пловдив игра два пъти в УЕФА.

- Има ли някакво развитие около Локомотив?

- Мога да кажа, че сме изплатили голяма част от задълженията към играчите. Имам предвид заплатите и премиите. Именно поради тази причина отборът се готви спокойно в Банско. Надявам се да направим добра селекция, за да може да се представим достойно в предстоящия шампионат. Кирил Котев започна тренировки с нашия тим и ако не си намери отбор в чужбина, ще подпишем договор. Скоро ще може да се похвалим и с още нови попълнения. Надявам се да са качествени. Няколко нови играчи се готвят с отбора в Банско и ако се представят добре, може да се разберем. Христо Колев има думата при селекцията. Ако хареса някой футболист, оттам нататък ние се заемаме да преговаряме за личните му условия.

- Докъде стигнахте с новия инвеститор. Не е тайна, че търсите човек със сериозни възможности, който да Ви помага?

- Още нищо не е решено в тази посока. Затова не мога да кажа нищо ново по този въпрос. Лично аз водих разговори в чужбина, но няма нищо окончателно. Намирането на сериозен инвеститор не е никак лесен процес, а е сложна и дълга процедура. Не става от днес за утре. Въпреки трудностите се надявам да намерим такъв човек, за да може да си поставим по-сериозни цели в шампионата.

- Колко е годишният бюджет на Локо Пд?

- Един милион евро. В това число влизат заплатите и премиите на всички футболисти, спортно-техническия щаб и служителите в клуба. Естествено и подготовките и пътуванията.

- Какво е мнението Ви за случващото се в ЦСКА и Локомотив (София)?

- Със сигурност не е приятно. Особено за единия, който е гранд в България. Затова се надявам нещата да се стабилизират. "А" група ще е различна без Вечното дерби. Има разлика Локомотив да играе с ЦСКА или с някой друг отбор. На такива дербита се пълнят стадионите. При нас обаче положението е малко по-различно, тъй като задълженията ни са по-малко. Това ни дава оптимизъм, че може да се оправим по-бързо. Всичко е въпрос на правилен мениджмънт. Ако работим правилно и съживим тима, публиката ще се върне. Защото в последната година феновете на "Лаута" бяха доста малко, което е обидно. Това до голяма степен се дължеше на неясното бъдеще на клуба. Ниската посещаемост е проблем на всички клубове в България.

Още по темата: общо новини по темата: 220
14.10.2015
13.10.2015
30.09.2015
29.09.2015
29.09.2015
29.09.2015
предишна страница [ 1/37 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на MULP
премахни филтъра

+4
 
 
А изплатихте ли задълженията си на тези футболисти,които си тръгнаха от Локомотив Пловдив поради не изплатени заплати ?!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: