ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локомотив допусна обрат от Славия у дома
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:50 / 02.05.2015Коментари (45)9837
Отборът на Локомотив допусна обрат при домакинството си на Славия в среща от втората шестица на "А" група. Възпитаниците на Христо Колев поведоха с гол на Мехди Бурабия в 27-ата минута, но с попадения на Димитър Пиргов и Радослав Василев столичани си тръгнаха с трите точки от Пловдив.

Славия пропусна страхотен шанс за гол още в 9-ата минута, когато Петър Атанасов се възползва от груба грешка на Мартин Сечков и излезе очи в очи с Теодор Скорчев, но ударът му бе избит от вратаря в напречната греда.

"Черно-белите" отговориха подобаващо и в 27-ата минута успяха да поведот чрез Мехду Бурабия. 23-годишният французин с марокански корени порази Марио Кирев с топовен шут от границата на наказателното поле. Преди това стражът с блестящ рефлекс от близко разстояние отрази странична нещица на Бирсент Карагарен.

Локомотив обаче не успя дълго да задържи преднината си и в 35-ата минута Димитър Пиргов възстанови статувкото. След центриране от фаул, Василев свали с глава центрирана кълбото на Пиргов, който със силен изстрел изравни.

Три минути преди края на първата част Мартин Камбуров бе близо да даде отново аванс на своя тим, но Марио Кирев с блестящ рефлекс спаси удар на нападателя от фаул.

След паузата "смърфовете" стартираха по-активно и започнаха да притискат повече Славия. Отбраната на "белите" се огъна опасно в 57-ата минута, когато Димитър Везалов действа колебливо и след като пресече центриране на Делев, подари топката на съперника. Христо Стамов моментално я качи на главата на Камбуров, който абсолютно непокрит с глава потърси долния ляв ъгъл. Марио Кирев блесна с феноменално спасяване, отразявайки удара с една ръка.

В 80-ата минута Жереми Манзоро нахлу в наказателното поле и бе съборен от Георги Вълчев. Реферът Адриан Петров отсъди дузпа, а Василев, макар и не по най-убедителния начин, се разписа и даде преднина на Славия 1:2. В добавеното време Манзоро можеше да направи преднината на столичани още по-убедителна, но стреля над вратата.

Резултатът запази статуквото на дъното в класирането, където Локомотив е 10-и с 23 точки, като има преднина от 6 пред първия под чертата тим на Марек. Славия също не помръдна от 9-ото място, където вече има 34 пункта.

Още по темата: общо новини по темата: 6
05.05.2015
02.05.2015
02.05.2015
02.05.2015
02.05.2015
02.05.2015






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Sport Lisboa e Benfica
премахни филтъра

+1
 
 
ПОКЛОННИЦИТЕ НА ПЕЕВСКИ ОТ ЛАУТ ДЖАМИЯ СТИСКАТ ПАЛЦИ,И СЕ МОЛЯТ НА ТЕХНИЯТ МЕЦАНАТ ДА ФАЛИРА БОТЕВ!!!!ДА АМА НЕ ,ТЕЗИ МИЛИОНИ КЪДЕТО СИ ГИ ПИшЕТЕ,СА КАТО ВАшАТА ИСТОРИЯ,ТОЛКОВА "ИСТИНСКА"!БЕГОМ КЪМ КюСТЕНДИЛ,И КЪМ ГРОБА НА ЖОРО ОТСТРЕЛЯНОТО!!ТАМ щЕ КОЛИТЕ КОч,И щТЕ СЕ МОЛИТЕ ДА ВЪЗКРЪСНЕ!!!МИТКО,ПУБЛИКА КОГААААА,КОГА???А ЗАПЛАТИ НА ФУТБАЛЕРИТЕ,КОГА?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: