ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ексклузивно: Цветан Василев се оттегли от Ботев!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:46 / 23.03.2015Коментари (210)24985
© Plovdiv24.bg
Цветан Василев официално вече не е собственик на Ботев. Банкерът обяви оттеглянето си от клуба със специално изявление към привържениците на "канарчетата". 

Plovdiv24.bg публикува изявлението на Цветан Василев към феновете без редакторска намеса:

Скъпи приятели,

Повече от девет месеца продължава драмата около КТБ, организирана от определен политико-икономически кръг и осъществена със силата на държавната машина. Икономическите и социалните последствия, за които предупреждавах от самото начало, са изключително сериозни. И всичко това, за да се удовлетвори алчността на една шайка, която очевидно е изгубила основните си източници на обогатяване.

През всичкото това време таях надежда, че те ще намерят сили да признаят грешката си, за да направим пораженията по-малки. Уви! Това не само не се случи, но под знамето на "защита на обществения интерес" и с активната роля на днешното правителство и парламентарно представените политически сили, щурмът към придобиване на работещите и все още не контролирани от шайката активи, навлезе в решителна фаза. Фрапантно доказателство за това е отказът на Виваком, под диктовката на представляващите само себе си братя Велчеви, да подпише анекс към договора за спонсорство на отбора за 2015 година.

В условията на тотална атака, целяща пълното ми дискредитиране, всеки човек, всяка компания, дори всяка идея и мечта, свързани по някакъв начин с мене, са анатемосвани и поругавани.

Осъзнавайки всичко това и съобразявайки се с реалностите, реших, че най-добрият начин да Ви помогна на този етап е, като оставя нещата във Ваши ръце! Звучи тъжно, но повярвайте ми, че това е дълго обмисляно и много, много тежко взето решение. Аз разговарях с господин Веселин Бушев и той се съгласи, че най-добре е да бъдат прехвърлени безвъзмездно притежаваните от Инфраструктура АД акции в Ботев АД на Вашето сдружение, уважаеми фенове! Убеден съм, че придобивайки контрол над любимия клуб, Вие, скъпи приятели, ще намерите най-добрия начин със сила, воля и непоколебимост да излезете от неимоверно трудната ситуация. Господин Бушев изрази готовност да продължи да помага в рамките на възможностите си.

Скъпи приятели,

Съжалявам още веднъж, че не успях да завърша започнатото. Но Вие не се предавайте, продължете борбата! Аз ще следя внимателно събитията и при всяка открила се възможност ще продължавам да помагам с каквото мога.

Горд съм, че макар и за кратко, бях част от легендата "Ботев"! Благодаря Ви за многото щастливи мигове, които ми доставихте! Кураж и напред!

Още по темата: общо новини по темата: 20
02.04.2016
19.04.2015
17.04.2015
17.04.2015
16.04.2015
16.04.2015
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на доцо доцо
премахни филтъра

-15
 
 
ВАЙ ВАЙ МИ СЯ КО ПРАЙМ ВА ПАК ЛИ ПО СЕЛАТА? ЦЕЦО НИ МОЙ ВА НИ НЪ ЗУСТАВЯЙ АЙ КАНАРИИИИЙ
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Основен играч на Ботев с повиквателна за националния отбор
Заслужено! Ботев отпразнува луксозно спечелената купа
ФИФА обяви големи промени във футбола, треньорите ще ползват ВАР по време на мач
Преместиха три мача в Трета лига, единият е на дубъла на Ботев
Слави Шопов: Поздравявам Ботев за Купата! Концентриран съм върху работата си в ЦСКА
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: