ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (19)
КПБП с писмо до БФС за скандала на централната трибуна на "Лаута"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:32 / 14.03.2015Коментари (23)6663
©
От КПБП изпратиха остро писмо до БФС относно скандала на централната трибуна по време на дербито между Локо и Ботев, завършил с победа за канарчетата.

ДО

Антон Попов Зам. Изпълнителен директор на БФС

Ген. Васил Василев - Председател Комисия за етика и феърплей към БФС

Гошо Гинчев - и. д. Председател Спортно-техническа комисия към БФС

Юрий Кучев - Председател Дисциплинарна комисия към БФС

Град Пловдив, 12.3.2015 г.

Относно: Сигнал за опит за физическа саморазправа с длъжностни лица от ПФК "Ботев" Пловдив от страна на ръководството на ПФК "Локомотив" Пловдив.

УВАЖАЕМИ ГОСПОДА,

На 10.03.2015 г. се проведе футболната среща от 21 кръг на "А" ПФГ, между отборите на "Локомотив" Пловдив и "Ботев" Пловдив. Благодарение на усилията на домакините в борбата с природата, мъжеството на футболистите на двата отбора и при непрестанната подкрепа от трибуните, срещата завърши без сериозни контузии и без непристойни и хулигански прояви на привържениците на двата отбора.

Един инцидент, случил се на ложата в централната трибуна на стадион "Локомотив", помрачи цялостното представяне на отбори и привърженици. Безумното агресивно държане и опит за физическа саморазправа на Председателя на Сдружение "Бъдеще за Локомотив", г-н Диан Колев със служители и ръководители на "Ботев" Пловдив секунди след отбелязването на втория гол.

Никой не заслужава подобно отношение, още по-малко ръководителите на един спортен отбор, които гостуват на ВИП трибуната и по никакъв начин не са предизвикали подобна ответна реакция или отношение. Никой няма право да се държи по подобен начин, още по-малко когато трябва да служи за пример и подражание , като ръководител на елитен спортен клуб. Футбола е една велика игра, една игра запленила сърцата на милиони хора по света и все пак игра- създадена да радва хората.

Уважаеми господа, обръщаме се към вас и официално Ви сезираме за непристойното поведение и отявлен опит за саморазправа на Председателя на Сдружение "Бъдеще за Локомотив", г-н Диан Колев, със служители и ръководители на "Ботев" Пловдив.

Надяваме се, че ще разгледате подадения сигнал и протест, и ще вземете компетентно решение. Държим да разберем, отразен ли този явен инцидент в доклада на дежурния делегат и ако не е, каква е причината за това. Случката се развиваше в рамките на 3-4 минути пред погледите на всички зрители настанени във ВИП ложа, десетки представители на медиите и единствено и само намесата на органите на реда предотврати по-сериозен инцидент!

В подкрепа на нашите твърдения, Ви предоставяме като доказателствен материал, видеоклип на спортната медия sportal.bg: http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?category=107&video=74645

Уважаеми господа, ние привържениците на "Ботев" Пловдив, не сме от най-хрисимите и Вие добре знаете това. Нашата любов и уважение към Клуба и играта, понякога ни правят буйни и агресивни, за което справедливо сме изтърпявали наказанията си.

Надяваме се това да се случва на всеки нарушил нормалните отношения по време на спортно състезание. Ние от Сдружение "Клуб на привържениците на Ботев Пловдив" , няма да позволим да се толерира подобно отношение към официалните представители на нашия клуб и се надяваме, че Вие няма да пренебрегнете този инцидент и виновните ще бъдат наказани подобаващо!

С уважение:

У.С. на "Клуб на привържениците на Ботев Пловдив"

Още по темата: общо новини по темата: 89
11.03.2015
11.03.2015
11.03.2015
11.03.2015
10.03.2015
10.03.2015
предишна страница [ 1/15 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на реалист
премахни филтъра

+3
 
 
Липсата на първите седем години не се компенсира и с бакалавърска степен! Жалко е, че човек на такава позиция показва такъв език и манталитет на публично място! Как ли си говорят неформално, насаме в съблекалнята? Дано да е само словесно!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Юноша на Ботев вкара от воле за отбора на Вили Вуцов
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
ОбС Пловдив отпусна 60 000 лева за обновяване тревното покритие на стадион "Марица"
Академик Пловдив пропусна да се изравни с Хасково в ББЛ
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: