ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Скандал в Марица: БФС стопира картотекирането на играчи заради членове на УС
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:41 / 27.02.2015Коментари (5)3727
©
Вчера стана ясно, че е изпратено писмо до изпълнителният директор на БФС Антон Попов от временно изпълняващия председател на ФК "Марица" Георги Попов и членовете на УС Иван Кесов и Веселин Тосев, с което те, като част от ръководството на ФК "Марица", забраняват картотекирането на нови състезатели без тяхно съгласие. По този начин няма да могат да бъдат картотекирани 7 нови попълнения преди началото на пролетния полусезон в Югоизточна "В" група.

"По този начин те ни стопират похода към влизане в "Б" група и искат да провалят отбора." коментира Тони Стойнов, който е временно изпълняващия длъжността спортен директор на клуба. 

В събота в мача срещу "Евроколеж" ще бъдат използвани футболистите играли за "Марица" през есента. Проблемът може да се реши едва след провеждането на Общо събрание на клуба смяна на ръководството. 

Припомняме ви, че в навечерието на пролетния дял на изминалия сезон 2013/2014 отново бе предприета подобна атака, но под друга форма. Тогава половината отбор на "Марица" беше "закаран" в отбора на "Вихър" (Строево) отново под диктовката на същите хора, с цел отбора да се провали. Вместо това "Марица" влезе във "В" група.

"Тези некадърници искат да ни провалят. До новото общо събрание не можем да направим нищо, искаме след него да изметем тези хора, които искат да провалят отбора и клуба." каза още Стойнов.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Фелибелията
премахни филтъра

+3
 
 
Едно нещо не разбирам: как им допуска съвестта на тези хора заради някакви лични интереси да провалят цял един отбор с такова славно минало!!! Как е възможно да се удря по имиджа на пловдивския футбол!!! Как е възможно да се тласка един утвърден отбор с възможности към дъното и затриването му!!! Как е възможно всичко това?! Просто нямам думи!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ОбС Пловдив отпусна 60 000 лева за обновяване тревното покритие на стадион "Марица"
Неопитен съдия свири гостуване на Марица
Ботев с трудна победа над Марица
Пуснаха на търг фланелка на Левски, средствата отиват за юноша на Марица
Трогателно! Фенове на ЦСКА помагат на юноша на Марица
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: