Спартак към Общината: С какво сме по-различни от Локо и Ботев?!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (22)
08:53 / 25.02.2015
4521
Привържениците на Спартак и ръководството на тима се обединиха срещу двойния аршин, с който Община Пловдив действа. Повод за общата реакция е решението от 19 февруари на пловдивските съветници, от което стана ясно, че на Ботев и Локомотив се отпускат общо 200 000 лв. финансова помощ под формата на билети, докато за Спартак и Марица местните велможи не гласуваха и лев, като се оправдаха по изключително странен начин за това си решение.

Привържениците на "гладиаторите" застават твърдо зад позицията на феновете на другите пловдивски отбори, които вече взеха отношение срещу тази несправедливост на общинарите.

Привърженици и ръководство обединени зоват:

С какво Спартак е по-различен от Локомотив и Ботев?! Нима този отбор не е пловдивски? Нима не е дал толкова много на град Пловдив? И Спартак има детска и юношеска школа, която винаги е давала и ще продължава да го прави. Не може Общината да е майка на едни, а да е мащеха за други. Приканваме общинарите максимално бързо да преосмислят това си решение и да го поправят, за да се развива пловдивският спорт и в частност футбола. Нека не се делим, а си помагаме!



Виж коментарите (22)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).