Антон Карачанаков пред трансфер в Русия

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:25 / 23.02.2015
889
Напусналият ЦСКА Антон Карачанаков е пред трансфер в Русия и по-специално в клуб от Висшата лига на най-голямата по територия държава в света, твърди "24 часа".

Усилено в тази насока работи агентът Мирчо Димитров. През този век благодарение на почти повсеместните си контакта в Русия и бившите съветски републики той закара голямо количество футболиста в техните първенства.

В момента Димитров и Карачанаков са в турския курорт Анталия. Там по традиция лагеруват много отбори от руската Висша лига. На място агентът преговаря с техни представители за преминаването на българина.

Офанзивният футболист си тръгна от ЦСКА на 5 януари. Той използва закъснението на заплати, за да разтрогне едностранно договора си с рекордьора по титли у нас. По-късно един от малкото играчи в България, които могат да бъдат определени като талантливи, обясни, че причината всъщност е треньорът Стойчо Младенов.

Двукратният шампион с ЦСКА не пускаше редовно Карачанаков в състава. В последните 2 мача за 2014 г. имало договорка Антон да играе, защото на трибуните бяха дошли емисари на чужди клубове. Младенов обаче не я спази. Карачанаков също така разкри, че е разтрогнал с "червените" под давление на вече бившия си агент Лъчезар Танев. Вместо обещания отбор в Испания обаче той опита да прати футболиста в "Металург" (Донецк).

Заради военните действия в Украйна играчът отказа.

Карачанаков има шанс да осъществи трансфер в елита на Русия до петък. Тогава затваря трансферният прозорец там. През целия следващ месец е отворен този в Казахстан. В близките дни се очаква развитие около Карачанаков.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 6
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).