ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Победа и загуба за Спартак в рамките на два дни
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:47 / 23.02.2015Коментари (0)1644
©
Спартак записа загуба с 0:2 от Левски (Карлово) в петата си контрола в подготовката. Срещата се проведе на 21 февруари в село Дъбене от 11,30 ч. и бе втора за "гладиаторите" само в рамките на два дни. Припомняме, че в петък (20 февруари) Спартак надигра с 2:0 отбора на Брестник. Получи се добър мач в съботния ден, изпълнен с много голови положения. Треньорът Манол Георгиев беше дал малко почивка на някои от играчите, а други бяха контузени.

Срещата започна с много силна игра на спартаклии, като само до 15-ата минута "гладиаторите" изпуснаха да отбележат на три пъти. Още в 5-ата минута юношата на Спартак Иван Джоголов излезе сам срещу вратаря, но не успя да промуши топката покрай стража. В 7-ата минута отново Джоголов имаше втора "златна" възможност за гол, но в последния момент с върха на пръстите вратарят на карловци успя да запази вратата си "суха". В 15-ата минута удар на Христозов бе изчистен от голлинията. В 35-ата минута след една многоходова акция символичните домакини от Левски (Карлово) успяха да поведат след гол на Тахчиев. В 37-ата минута Тони Станев направи един много хубав удар от около 25 метра, който срещна гредата и при добавката на празна врата Динко Михайлов не успя да вкара изравнително попадение. При този резултат завърши първата част.

Второто полувреме отново започна с по-добра игра на спартаклии, но пропуски на Кумбаров и Христозов попречиха резултатът да бъде променен. В 55-ата минута след силен удар на Крикоренко Левски поведе вече с два гола. В следващите минути и двата отбора направиха много смени и играта стана по-равностойна. В 70-ата минута тимът от Карлово на свой ред нацели греда. До края на срещата Спартак чрез Хубенов имаше още две възможности за гол, но и в двете, останал сам срещу вратаря, играчът на Спартак така и не успя да се разпише. Така Спартак загуби контролната среща с 0:2 на тежкия терен в карловското село.

Състав: Начев, Кордов, Христозов, Бисеров, Харлов, Кумбаров, Станев, Киков, Димитров, Михайлов, Джоголов

На смяна: Хубенов, Пърчев, Дошков, Тантиков, Георгиев

Другият уикенд се подновява първенството в Югоизточната "В" група, Спартак почива в 18-ия и 20-ия кръг, именно поради тази причина треньорското ръководство на "гладиаторите" договаря контрола за началото на първенството. В близките дни ще има яснота за евентуален спаринг.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Спартак гостува на отбор, който трудно победи в Пловдив
Фенове на Спартак: Вън търгашите от пловдивския футбол!
С червени екипи и със заличена емблема Спартак разгроми Асеновец
Фенове показаха родословното дърво на Спартак, отборът е носил и черно-бели екипи
Президентът на Спартак дава курбан за здраве
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: