ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Стотици българи протестираха срещу агресията на Кремъл
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:47 / 22.02.2015Коментари (35)4073
© bTV
Най-малко 350 граждани протестираха вчера в София срещу "кремълската информационна агесия в България" и агресивната политика на Русия в Украйна.

С плакати "Аз не съм русофоб, аз съм тиранофоб", "Червени путиняци - позор за България" и "България - сигурен и лоялен член на ЕС и НАТО", демонстрантите се обявиха срещу протестните акции на "Атака" и БСП, които дни по-рано организираха на същото място (района на президентството - б.р.) антивоенни митинги.

Протестиращите вчера обявиха подкрепата си за президента Росен Плевнелиев и външния министър Даниел Митов. Сред по-известните лица на събитието бяха писателят Едвин Сугарев и журналистът Иво Инджев.

Според организаторите, страната ни години наред, без оглед на партийния цвят на правителствата, е отстоявала избора си на лоялен член на Европейския съюз и НАТО и не бива да се позволява на шепа хора да застават срещу този избор.

Присъстващите твърдят, че всички политици, организации и медии, които се опитват да откъснат България от Европа трябва да се третират като национални предатели.

Участниците в акцията разпънаха голямо украинско знаме, виждаха се и флаговете на България, САЩ и ЕС.

Източник: bTV



Още по темата: общо новини по темата: 4441
20.03.2024 »
16.03.2024 »
10.03.2024 »
07.03.2024 »
05.03.2024 »
02.03.2024 »
предишна страница [ 1/741 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 25.02.2015 г.
Aнонимен
на 23.02.2015 г.
+2
 
 
ЩОМ ИВО ИНДЖЕВ И ЕДВИН СУГАРЕВ СА БИЛИ ТАМ,РАБОТААТА Е ЯСНА.ТОВА Е БИЛО ГЕЙ ПАРАД.
+1
 
 
За огромния политически гаф на Обама не е нужно да говорим. Той заяви за ролята на САЩ по Майдана. Завчера по случай годишнината на Майдана Джон Кери заяви, че резултатът е една съвсем нова Украйна. Мога да добавя, че тази нова Украйна вече е без Крим и Донбас. Ако ще я карат така, ще стане още по-нова тази Украйна: без излаз на Черно море изобщо, и без Харков, Полтава и Днепропетровск. Тогава и Полша ще вземе участие в "обновяването" й, като си присвои областите Лвов, Ковел и Ровно.
+1
 
 
Фашисти, олигархия, евреи....колко тъжно е да не познаваш историята и гордо да вдигаш шум и заклеймяваш като партиен секретар с 4-ти клас! За проспалите важни моменти в световната история са следните въпроси. Кой е съюзник на Хитлер между 1939 и 1941-ва, узаконяващ окупирането на Полша, Литва, Латвия и Естония? Кой крие 50 години позорен договор с нацистите за териториални придобивки? Кой предоставя до 41-ва радиолокационните си съоръжения на нацистите за координирани бомбардировки? Кой нахлува вероломно във Финландия през 1939 г. под одобрението на Хитлер и е изключен от Лигата на нациите за това си позорно деяние? Кой обявява еднолично война на България на 05.09.1944 при непрекъснати до момента дипломатически отношения? На чия територия се осъществява най-големият проект на еврейския капитал, финансиран от Германия и Швейцария, и в чие управление евреите съставляват 90% от състава? На чия територия е изложено за почит тялото на личността, реализирала най-големия проект на еврейския капитал? В коя държава олигархията е официална форма на управление, дирижирана лично от самия държавен глава, предоставящ изключителни права на въпросната олигархия? В поп-културата на коя държава, най-вече музика и кино, думата "олигарх" е добила широка популярност сред населението?
Aнонимен
на 22.02.2015 г.
+6
 
 
Стотици, не българи, а фашисти. Отдавна са го казали класиците: Финансовата олигархия и фашизъм са синоними. Милионерите разбирам да се борят за привилегиите си, но тези овце дето протестират за какво се борят. За продължаващото си робство. Жалки са. Човек наистина трябва да звучи гордо. но това дето се влачи по улиците и протестира е далеч от човешкото.
+2
 
 
...И какво се получава? Всичките, оставили коментария си към публикацията, сме национални предатели? :)))) Цитирам: "...страната ни... лоялен член на Европейския съюз и НАТО... и не бива да се позволява на шепа хора да застават срещу този избор". Съгласна съм,.. само не знам, за коя шепата говорят? Кой застава срещу "този избор"? Хората си изказват мнението по повод дирижираното отвън военно "насъскване" в Украина... между украинците. И, като, гледам, повечето имат своето мнение... С което, няма да крия, съм солидарна :))
Aнонимен
на 22.02.2015 г.
+5
 
 
толкова са заблудени, че повече няма накъде.
Aнонимен
на 22.02.2015 г.
+5
 
 
сред по известните лица има евреи. какво може да очаквате от тях. защото в америка евреите управляват ако не сте го разбрали.
+9
 
 
Нека да не ставаме жертви и помагачи в тази инфо война! Атовете се карат на най-високо ниво, а ние магаретата страдаме. Това, че народът на Донбас защитава с оръжие в ръка своите възгледи и успява, заслужава възхищение! Вече и ББС, и немските медии, и френските медии открито си обърнаха палачинката и вече обвиняват Киев. Какво излиза? Днес пишат едно, утре друго. Фактите се тълкуват от едните по свой начин, от другите по друг начин. А резултатът е над сто хиляди жертви и хуманитарна катастрофа, а не някакво си да не казвам какво Шарли Ебдо. Ще дойде ден и ще се говори много повече за трагедията на 2 май миналата година в Одеса. Там укронацистите изгориха живи над 102 души. Дойаените на демокрацията си трайкат. Путин ли е виновен за това?
на 22.02.2015 г.
+10
 
 
Не много отдавна НАТО обсипваше месеци наред Белград,телевизионни и електро централи,стопански и граждански обекти.Някои ракети дори засегнаха къщи на територията на България.Но тогава всички тези протестиращи си гледаха телевизионните новини и хрупкаха "пуканки".
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Кауза Колежа
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Първа лига, сезон 2023/2024
Реформи в БДЖ
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: