ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Феновете на Спартак с декларация за възраждането на клуба
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:23 / 12.02.2015Коментари (7)2614
©
Феновете на Спартак излязоха с декларация за възраждането на клуба. Plovdiv24.bg публикува декларацията без редакторска намеса.

Привържениците на Спартак ще опитат да допринесат, кой с каквото може, за по-доброто бъдеще на любимият клуб. Ще се търсят връзки с фирми, желаещи да инвестират в клуба и неговата база.

Не може този славен отбор да крета в тази група, изобщо неотговаряща на името Спартак.

В момента се пише най-черната страница в историята на клуба. Ние не можем да стоим безучастни към ставащото. Сами виждате колко верни спартаклии се отдръпнаха и престанаха да идват на ст. "Тодор Диев" през последните години, но същевременно те не престават да милеят за клуба, желанието го има, но средствата са малко. Нашето желание е с помощта на влиянието на масите и отзвука в обществото, хората с парите да обърнат взор към отбора, дал на Пловдив и България играч като Тодор Диев и донесъл шампионска титла на синьо-бял Пловдив. Хората са казали: "Където е текло, пак ще тече!". Ние, привържениците на "гладиаторите", не се съмняваме, че това ще стане, но трябва и малко помощ от бизнеса в града и не само.

Спартак има стадион, разположен може би на най-ключовото място в града. До централната жп гара и две автогари, голям хипермаркет и недалече от центъра на града, какво по-добро от това, мечтана локация. Стадион "Тодор Диев" в момента е в плачевно състояние, но това лесно може да се промени. Стадионът е даден на концесия на футболния клуб, но явно ръководителите нямат нужните финанси или не искат да градят, по този начин базата е обречена на разруха. Преди години, с помощта на Крум Мандуров, мощна германска фирма бе готова да преобрази стадиона за сумата от над 40 млн.лв. и всичко бе сигурно, докато не се стигна до последния подпис на Община Пловдив, там обаче някой реши, че трябва да се спъне проекта и развитието на Спартак и това беше началото на края, германците се отказаха и хубавата инициатива си отиде безвъзвратно, за да се стигне постепенно до тук - дъното на "В" група, място позорно за отбор като СПАРТАК ПЛОВДИВ.

С тези редове многобройните фенове на Спартак от Пловдив и региона се надяваме обществеността да "чуе" нашата болка и за клуба да настанат по-добри дни. Приканваме пловдивските бизнесмени да помогнат и да възродят славния заспал гигант! Добре сте дошли!

От привържениците на футболен клуб Спартак Пловдив, обединени в инициативата за неговото възраждане.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Атанасчо
премахни филтъра

+2
 
 
Не се заяждам, но каква е реалноста-буферчетата за едно табло пари не могат да съберат,какви фенове на Спартак ще дават пари не ми е ясно.Ходих миналата година на Спартак и Марица,имаше 100 човека и 80 бяха за Марица.Само майките на футбилистите на Спартак бяха от тях.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Кметът: Не сме взели решение за стадион "Тодор Диев", предстоят срещи
Фенове на Спартак с въпроси към кмета за стадиона! Заявиха ясно: Ако няма да помагате, поне не пречете!
Спартак покани за треньор бивш капитан на Локо, получи бърз отговор
Шеф на Спартак поздрави Несебър за титлата
Фенове на Спартак: Заставаме твърдо зад Денис! Всичко друго отдавна трябваше да е вън!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: