Шефове, състезатели и ветерани на Цар Симеон се включиха в строежа на новия колодрум и зала

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:45 / 05.08.2008
3714
Ръководството, треньорите,ветераните и част от състезателите на пловдивския колоездачен клуб Цар Симеон се включиха на доброволни начала и безвъзмездно в строителството на новия колодрум и многофункционална спортна зала в Пловдив. Въпреки, че са ангажирали голям брой строителни работници, всички шефове от управителния съвет на клуба запретнаха ръкави и от няколко дни активно помагат за поставянето на основата на мащабното спортно съоръжение, което се изгражда в предвидените темпове.

От ръководството на Цар Симеон отказаха да коментират решението си служителите и управата на клуба да участват пряко в строителните работи с мотива, че това вътрешно убеждение и клубна политика.

„Не гоним някакви дивиденти от това, че работим наравно с работниците. Правим го, не за да търсим популярност или пък реклама, а напротив. Това не е някакъв вид популизъм, който го оставяме за политиците, а наше лично убеждение и решение. Това, което правим са го правели нашите предци през 1934-та година, когато са изграждали с доброволен труд стария колодрум. Защо да не го направим и ние", каза изпълнителният директор на Цар Симеон Йордан Зашев. - Финансово сме обезпечили напълно строежа на колодрума и на спортната зала, но си правим добре сметката за всеки лев и не бива да прахосваме пари".

Както е известно пловдивският колоездачен клуб Цар Симеон , който е собственик на базата, се зае с мащабната задача да изгради със свои сили и средства закрит колодрум и многофункионална спортна зала в Пловдив.

Амбициозният проект вече набира скорост, а изграждането му върви според предварителните планове.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 9


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).