ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
"Черно-бялата" Коледа е факт, Камбуров обра вота на феновете
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:11 / 21.12.2014Коментари (8)6433
По традиция всички свързани с "черно-бялата" футболна идея закриват годината с "Черно-бяла" Коледа. Така бе и тази година с тържество завършило преди минути в концертна зала на бившия партиен дом, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Мартин Камбуров бе избран за Футболист №1 на Локомотив Пловдив за 2014 година.

Капитанът на черно-белите събра 939 гласа или 67 % от всички участвали в анкетата в клубния сайт.

Камбуров бе награден от треньора на представителния тим Христо Колев, като получи картина на художника с черно-бяло сърце Митко Железаров.

Втори в анкетата остана Бирсент Карагарен със 165 гласа и 12 процента от фенския вот. Нападателят бе награден от почетния президент Христо Бонев, но получи и приз за най-проспериращ футболист на Локомотив.

Трети остана Йордан Господинов с 47 гласа. Топ 5 допълват Венелин Филипов с 46 гласа и Станислав Маламов с 40. Общо 1394 привърженици на отбора упражниха своя вот в анкетата.

На Черно-бялата Коледа бяха уважени героите от 2004 година, когато бе спечелена шампионската титла и Суперкупата на страната.

Овациите на публиката обраха футболистите от шампионския сезон Мартин Камбуров, Ванчо Траянов, Васил Камбуров, Красимир Димитров, Петър Колев, Велко Христев, Роберт Петров и Екундайо Джайеоба, както и хората от тогавашния спортно-технически щаб Христо Бонев, Георги Василев - Гочо, Николай Курбанов, д-р Здравко Тарълов, Славчо Атанасов.

Чрез телефонно обаждане в залата бе включен вицепрезидентът от 2004 година Николай Цветин, който пожела на всички привърженици весело посрещане на празниците и да не спират да подкрепят любимия си тим - така, както са го правили винаги досега.

За шампионите, които не присъстваха в залата, също бе приготвен почетен плакет, който ще им бъде изпратен с куриер.

На Черно-бялата Коледа бе оказана морална подкрепа на легендата Аян Садъков, който дойде в залата и уважи събитието въпреки проблемите със своето здраве.

Освен това бе отбелязан и 30-ата годишнина от бенефиса на Христо Бонев.

По традиция на тържеството бяха наградени и най-добрите юноши на клуба. Тази година призьорите в трите категории станаха:

Деца: Първо място: Ияд Хамуд, втори Златан Христев и трети - Александър Колев.

Юноши младша възраст: Първо място Георги Чукалов, втори Ерол Дост и на трето място с еднакъв актив са Архан Исуф и Танчо Тодоров.

Юноши старша възраст: победител Георги Арабаджиев, следван от Стоян Жулев и Стоян Григоров.

 







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Кльопнах
премахни филтъра

+5
 
 
Локомотив Пловдив е един от великите български клубове и най-автентичния такъв у нас! Днес черно-бялата общност доказа за пореден път, че Локомотив не ще умре, нито днес, нито след тази или която е да бъдеща година! Това, което прави черно-бялата общност и по-конкретно културните събития сътворени от тази общност, са нещо, което прави този клуб по-голям от всички останали в това отношение, без аналог! Събития, като благотворителната изложба преди 2 дни и "черно-бялата коледа", поставят Локомотивци на първото място, като образец и еталон за една културна и достойна за гордост публика! Ето, заради събития като днешното си заслужава, черно-белите да вървим из великия ни град с високо вдигната глава! По-високо от всички останали! Не напразно четирибуквието "ЛОКО" означва "Любим отбор на културната общественост"! Днес залата беше по-пълна от всякога и не веднъж се чуха възклицания, че е трябвало да се ангажира много по-голяма такава! Кой друг клуб, освен пловдивския Локомотив и коя друга публика могат да се похвалят с подобно, грандиозно събитие у нас.....????? Никой! Весели и щастливи празници на всички!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Спечели две купи с Локомотив, а сега стана шампион на Бахрейн
Промяна! Локо и Гигант (Съединение) се разбраха да играят на "Лаута"
Локомотив изненада с подаръци деца от Румъния
ЦСКА-София с информация за мача с Локо
Христо Бонев се включи в кампанията "Подкрепа за българските капитани!"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: