ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев поизмъчи Лудогорец, но загуби
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:19 / 14.12.2014Коментари (116)12897
Абел Анисе вкара единственото попадение в Разград
Отборът на Ботев завърши календарната 2014 година със загуба. В последна среща от есенния полусезон в "А" група, "канарчетата" загубиха с 0:1 визитата си на Лудогорец. 

Двата тима си разделиха по едно полувреме на стадион "Лудогорец арена" в Разград. 

През първата част "орлите" контролираха изцяло играта и след няколко чисти голови положение успяха да вкарат гол във вратата на Адам Стаховяк. Това се случи в 27-ата минута, когато коженото кълбо попадна в краката на Абел Анисе и той със силен шут от границата на наказателното поле вкара единственото попадение в срещата.

След почивката ролите се смениха и "жълто-черните" бяха отбора, който създаваше по опасните положения пред една от двете врати. 

Само минути след подновяването на играта, Иван Цветков имаше чудесна възможност да изравни, но останал очи в очи с Милан Борян не успя да го прехвърли.

Малко след това и пред Лъчезар Балтанов се откри хубаво положение за гол, но канадският национал на домакините с котешки рефлекс спаси удар с глава на полузащитника на пловдивчани.

В 70-ата минута Милан Борян за пореден път спаси домакините от гол. Стражът на "орлите" успя с върха на пръстите си да спаси удар на Цветков с глава.

Пловдивчани все пак до края на срещата направиха всичко възможно да преодолеят брилянтния в този мач Борян, но стражът спаси всичко.

Така с победата Лудогорец запази 3-те точки преднина на ЦСКА на върха, а Ботев все още оставя в играта за място в топ 6 след издънката на Левски вчера от Славия. Разликата между двата тима остава само точка и интригата ще продължи и през пролетта.

Лудогорец - Ботев 1:0
1:0 Анисе 27

Лудогорец: Борян, Кайсара, Терзиев, Моцев, Минев (Василев), Дяков, Анисе, Марселиньо, Кишада (Хамза), Александров (Вандерсон), Мисиджан

Ботев: Стаховяк, Христов, Инез, Терзиев, Марин, Балтанов, Юсеинов (Казаков), Огнянов, Цветанов, Гамаков (Чунчуков), Цветков

Още по темата: общо новини по темата: 14
15.12.2014
15.12.2014
14.12.2014
14.12.2014
14.12.2014
14.12.2014
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на plovdiv-1926
премахни филтъра

+10
 
 
много покойници се навъдиха в тая тема и задават въпроси ,задават.как ли пък не някой ще ви отговаря.лаута отдавна гори ,но вие гледате в двора на комшиите.идва малко шопско,но то кюстендил е някъде там де.кога станахте кюстендилски сливи кога им взехте мурафетите.честита първа коледа в затвора.
+8
 
 
А потниците от Лаута газ пикаят в този форум :) Което само показва, че за тях Ботев е по-важен от загиващия им отбор. След Нова година кебапите свършват. Няма собственик, няма пари, няма отбор! А простият буфер взел локуми да ми разпъва в темата за пловдивския Ботев , който се представи достойно срещу шампиона на България и не лежа като лека жена на тото-пункт с 4 парцала отзад като Нежните от бардака край Лаута!!
-7
 
 
след нова година просто ще сменят дестинацията от белград към софия при Боко,те дават на всеки само и само да има някой лев в отбора,както се казва отворени са отвсякъде хахаха,лошото е че Бойко ги разбра колко долни к**ви са и този път няма да има помощ
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-10
 
 
Гледайте репортажа от мача и на всички ще стане ясно, че Лудогорец само през първата част можеше с лекота да води минимум с 5-0! През втората част старческата некадърност на оня, дето на полуфинала за купата не остана време да му кажат името.....и не без мощното подценяване от страна на разградчани сганта можеше да се докопа до изравняване, но и да бяха изравнили това нямаше да е за дълго! Лудогорец просто се подиграваха със селяните и въпреки, че играха без няколко основни футболист бяха господарите на терена и то с тренировъчно темпо! Добре е, че вместо да видят, колко бяха жалки и безпомощни, жълтите си мислят, че са играли добре и дори били изпуснали точката?! Звучи доста комично на фона на реалността!
-18
 
 
няма да успеете да го задържите Пепо,след днешния мач лично Флорентино Перес се е заел със задачата да го привлече в Мадрид,
-20
 
 
Пак морални побИдИтИли хахаха,турци върнете откраднатите пари на българите.
-23
 
 
браво канарити,надиграхме тотално лудугорец,бяхме по-добри,нашта база в домативу е по-хубава,нашия стадион е по-хубав,нии сме моралнити побидитили,нашия пепо е за тренер в шампионска лига,по-добър е от техния
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Изграждат паметник на Динко Дерменджиев - Чико на "Колежа"
Кадри от дрон: Стадион "Христо Ботев" малко преди края на етап 1
Нов в Ботев с 90 минути, отборът му влезе в опасната зона
Ботев пусна билетите за последното домакинство
Четирима от Ботев в юношеския национален отбор на България
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: