ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бакалов нападна ръководството на Ботев: Всичко в клуба е сбъркано!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:03 / 10.12.2014Коментари (13)7865
© Plovdiv24.bg
Легендата на Ботев Марин Бакалов изригна срещу ръководството на "канарчетата" и разкритикува остро политиката, която се следва в момента. Ето част от изказването на Бакалов пред "Меридиан мач".

Велислав Вуцов дойде в Ботев по настояването на Тервел Златев и знаем как бе спретнат един некоректен сценарий спрямо Костадин Видолов. Не му оставиха друг избор, освен да си замине. В негово отсъствие, докато бяхме в Сан Марино за мача с Либертас, бяха взети трима футболисти - Росен Колев, Станислав Дрянов и Мишо Иванов. Видолов остана разочарован от това и логично напусна.

Ръководството в началото на сезона каза, че има 5 милиона лева. Ако е така, това са си много сериозни пари и с тях Ботев задължително трябва да е в първата шестица, и треньорите трябва да имат такава задача. Ако не е осигурено финансиране, може би е редно да прокламират тотално подмладяване и да поставят нови задачи. Няма нищо срамно в това да се заложи на собствени кадри, на българи и играчи с по-скромни финансови претенции.

И аз не знам кой е водеща фигура в Ботев Пловдив - изпълнителният директор, президентът, треньорът... Това е чудно. Ако има някакво боричкане в Борда е жалко. Нали има собственик, той трябва да оторизира някого и той да поеме управлението.

За 2014 година Ботев извъртя 4-5 треньорски екипа. Това е признак на безсилие и вземане на решения без аргументи, емоционално. Така няма как да станат нещата.

Най-голямата грешка не е от вчера, а е от преди 2-3 години. И е точно това, за което говорих - политиката на репресия към собствените кадри. Тошко Зайцев, Лилчо Арсов, Коце Видолов, Коце Костадинов... Непоследователността на действията също. При Мъри имаше конкурс за всички постове в школата. На другата година без конкурс бяха уволнени Зайцев и Лилчо. Това е непоследователност.

Няма как първо да представиш Пепо Пенчев, а на другия ден да ги глобиш с премиите до края на редовния сезон. Това е тотално сбъркано. Има си вътрешен правилник, който не се променя в течение на сезона.

Още по темата: общо новини по темата: 236
28.11.2015
04.03.2015
27.02.2015
24.02.2015
23.02.2015
22.02.2015
предишна страница [ 1/40 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Mister Smith
премахни филтъра

+3
 
 
Така както е тръгнало Марин и шепа разбирачи ще отровят отбора, клуба и ръководството. Дано Цецо Василев не чете тези редове, защото наистина ще му писне на калинката. Марине, голям завистник излезе, алчен и завистлив помак. На нашите легенди все трябва да им дават парички за да им запушат хленчещите усти !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: