ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (7) | Вчера (18)
Късни голове в "Коматево" пратиха Локо на 1/4-финал
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:51 / 03.12.2014Коментари (313)30680
С два късни гола отборът на Локомотив победи с 2:1 градския си съперник Ботев в срещата-реванш от 1/8-финалите за Купата на България и така с общ резултат 3:2 "смърфовете" се класираха на четвъртфиналите. 

Драмата в пловдивския квартал "Коматево" бе до края на двубоя. Ботев поведе с гол на любимеца на бултрасите Иван Цветков в 82-ата минута, но само две по-късно Венелин Филипов върна интригата след страхотен диагонален шут с левия крак. В заключителните минути откритието на Локомотив през този сезон Бирсент Карагарен хвърли в екстаз привържениците на "черно-белите" вкарвайки втори гол и оформяйки крайното 2:1 за Локомотив.

"Канарчетата" бяха близо до откриването на резултата още в първата минута, когато Иван Цветков стреля с глава след центриране отляво на Лъчезар Балтанов, но топката премина на сантиметри покрай дясната греда на Господинов.

Само две минути по-късно Балтанов бе изведен от Момчил Цветанов сам срещу Йордан Господинов, но стражът на "черно-белите" успя да спаси и да избие топката в корнер.

В средата на втората част домакините "жълто-черните" за малко сами не си вкараха гол след недобро изчистване на Адам Стаховяк, който за малко не изведе Камбуров очи в очи срещу него.

Втората част не започна добре за Локомотив, тъй като още в първите секунди Христо Колев-Бащата трябваше да прави принудителна смяна. Огнянов не успя да достигне на време центриране на Цветанов и влезе с бутоните срещу Господ

© Plovdiv24.bg
Даниел Златков изгледа дербито в компанията на красиви жени
инов, което и предизвика неговото изваждане от игра.

Малко по-късно "черно-белите", като по чудо не поведоха. След центриране отдясно на Богомил Дяков и не добра намеса на Стаховяк, коженото кълбо попадна в краката на Камбуров. Нападателят стреля, но Йордан Христов се хвърли самопожертвувателно на шпагат. Топката се удари в крака на футболиста, а след това и в дясната му ръка, но Георги Кабаков не свири дузпа за Локомотив.

В 65-ата минута Ботев изпусна отлична възможност да нокаутира градския си съперник. След прекрасна контраатака Цветанов изведе Цветков сам срещу влезлия принудително Александър Витанов, но вратарят на Локо спаси прехвърлящия изстрел на нападателя.

Така се стигна до 82-ата минута, в която домакините откриха резултата. Цветанов центрира от корнер на далечната греда, Балтанов върна с глава към Иван Цветков, който вкара без проблем на празна врата.

Радостта на "канарчетата" обаче не трая дълго. В 84-ата минута Венелин Филипов успя да изравни след страхотен диагонален шут с левия крак, а секунди преди края Карагарен се възползва от грешка на Роман Инез и останал сам срещу Стаховяк не сбърка.

Ботев - Локо 1:2
1:0 Цветков 82
1:1 В. Филипов 84
1:2 Карагарен 90

Ботев: Стаховяк, Инез, Николов, Филипов, Христов, Балтанов, Казаков (Айтов), Иршак, Огнянов, Цветков, Цветанов

Локо: Господинов (Витанов), Грънчов, Филипов, Дяков, Парино, Якимов, Сандански, Траянов (Врийзе), Наков (Кики), Карагарен, Камбуров


Още по темата: общо новини по темата: 193
11.09.2015
26.08.2015
03.06.2015
30.05.2015
29.04.2015
29.04.2015
предишна страница [ 1/33 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Lauta 1926
премахни филтъра

+7
 
 
Честита победа,дано скоро имаме още поводи за радост.С този отбор надхвърляме себе си и постигнатото до сега е страхотно.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ужас в Трета лига! Разбити глави и петима контузени в Смолян
БФС - Пловдив с подкрепа към Здравко Жилов
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Марица с класика при юношите
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: